Revista Luceafărul
 • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

  Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 14 → 2022

  ,,Serile Melancolice Eminesciene” au lansat cartea ,,Să faci knockout o lacrimă” a poetului Doru Petrariu

  ,,Serile Melancolice Eminesciene” au lansat cartea ,,Să faci knockout o lacrimă” a poetului Doru Petrariu, apărută recent la Editura Agata.

  Doru Petrariu, dand autografe,1 [800x600] Doru Petrariu, deși nu e un melancolic, ci mai degrabă un revoluționar, un clocotitor în poetică, un adept al unui fel de ,,pumnism” (adică dacă faci ceva, e necesar să vezi și ,,valoarea adăugată”, originalitatea), fără a băga în seamă tipicul editorului în ale lansărilor de carte, a ținut  morțiș să-și lanseze a patra carte la mijlocul ,,Serilor Melancolice Eminesciene”, a doua ediție a Festivalului Național de Muzica Folk pentru Copii si Tineret, defășurat la Ipotești. Totul a fost o reușită, responsabilitățile organizatorice aparținând Asociației Județeane a Organizatorilor de Evenimente Botoșani, Memorialului Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Societatății Culturale Botoșani, Primariei Botoșani, Consiliului Județean Botoșani și Primariei Comunei Mihai Eminescu.

  Așa, am învățat cum se lansează o carte, acum, când lumea e plictisită de lectură. Sigur, aceasta este o falsă percepție. Și sunt convins de aceasta, pentru că astăzi am asistat la o mare surpriză! Nu am văzut de mult ca lumea să stea la coadă pentru o carte. Nu am văzut de mult ca autorul să obosească, să transpire dând autografe.

  Felicitări autorului pentru grozava inspirație, felicitări organizatorilor pentru ceea ce ne-a oferit: un remediu de excepție pentru revigorarea actului cultural pe plaiurile eminesciene.

  A consemnat, Ion Istrate
  2 iulie 2011

  Satuia lui Mihai Eminescu, Ipotesti [800x600]

  Lansare d Petrariu [800x600]

  Lansare Doru Petrariu,1 [800x600]

  In pauza, lansare Petrariu [800x600]

  Lansare Doru Petrariu, (Radu Humelnicu) [800x600]

   

  Doru Petrariu, dand autografe,2 [800x600]  Abonare la articole via email

  Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

  Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

  Lasă un comentariu

  Drept de autor © 2009-2023 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
  Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
  Server virtual Romania

  Statistici T5