Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Viața greu, lumea hoț

De dimineață, până a doua zi, mass media ne livrează, cu dexterități de cioclu și de hingher,  pe canalele sale de scurgere a dejecțiilor parvenite din surse, vești despre cadavre complet și proaspăt decedate, despre amantlâcurile domnilor politici cu doamnele politice, despre arestări de curve și/sau de judecători. Totuna.
În toate cazurile este luată părerea d. sale, purtătorului de cuvânt al cadavrului sau, după caz, al curvei politice.
Explicație rabinică. Nu înțelegi neam.
Ședeam, într-una din seri, împreună cu niște „investitori turci” la o conversație ale cărei amănunte nu vă privesc întrucât este vorba despre multă pușcărie!
La televizor cântau, în alternanță bețivă, un, mi se pare, președinte de ceva și o „blondă” al cărei miljloc… scuză orice scop, o cântare din care trebuia să înțeleg ca ei sunt români și că, tot ei, sunt aici, în veci [aoooleu!] stăpâni. Ghiersul lor melodios nimicea corurile reunite ale Armatei și „Chefereului”.
Turcii, trădători ai Islamului în materie de „Rakî” [rachiu], au început să ragă, precum asinii beți împreunați cu blonda cântătoare și cu președintele afon, „Turcul e român, turcul e român/ turcul e, pe veci, aici stăpân”.
Din considerente de igienă istorică, astfel de „manea prejdențială,” interpretată de către aliotmani cu blondă, m-a determinat să le măresc onorariul comesenilor mei.
După ce făcuseră evaziuni de milioane de euro, turcii m-au tratat de necinstit. „Păi, nu-nțelegi că ne calicești păgânule? Yok para. Viața greu, lumea hoț”Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.577 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5