Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Astăzi, ora 11,30, Revista LUCEAFĂRUL la emisiunea radiofonică – Cutlura. NET – Radio România Cultural

Astăzi, ora 11,30, la Radio România Cultural, în emisiunea lui Florin VASILIU – Cultura.NET, Revista LUCEAFĂRUL se va prezenta prin redactorul șef, Prof. Georgică MANOLE.

În următoarea vinere, 27 febr.2015, la aceeași oră vor intra în dialog cu realizatorul și ascultărorii emisiunii: poeta Dr. Lucia OLARU-NENATI, Georgică MANOLE și Gheorghe MEDIAN, redactor la LUCEAFĂRUL.

Așadar, vă invităm să auziți emisiunea și, de găsiți oportun, să inteveniți pentru a contribui, alături de cunoscutul realizator – Florin VASILIU – la o prestație de mare interes pentru publicul radiofonic.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.593 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5