Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Despre Pactul Ribbentrop-Molotov, întrunirea Consiliului Național al Unirii, 20 august 2022

Stimate domnule Vasile Diacon,
Precum noi doi, cândva, colaborând pe la Editura  TipoMoldova, scriam despre Bucovina, așa procedăm  cu domnul prof, univ, dr. Petru Ioan, care m-a promovat să-i fiu discipol la „Școala literară de la Huși”, cu informații fel de fel, eu, în același timp și acum, l-am acceptat bucuros ca membru al Cenaclului literar de la distanță, cu activitate zi de zi din 2009,unde d-lui lucrează fructuos, ceea ce așteaptă și domnia sa de la subsemnatul care, în subsidiar, prin D-vs., iată, mă invită să iau parte la întrunirea aniversară , programată de Consiliul Național al Unirii, al cărui membru activ sunteți, a se desfășura sâmbătă 20 august, cu tema Pactul Ribbentrop-Molotov, consecințele  și căile de lichidare a acestora pentru România.

                 Din invitația primită înțeleg că la eveniment poate lua parte orice interesat. Drept urmare, conform practicii Cenaclului, în chip de înaltă apreciere  a ceea ce pregătiți, respectuos vă informez, e-mailul primit l-am expediat la revista Luceafărul-Botoșani  a cărui colaborator sunt, cu rugămintea de a fi publicat, ca la acțiunea programată să ia parte oricine, conform devizei Cenaclului nostru „Citește și dă mai departe”.

           După publicarea acestui text în Luceafărul vom proceda la următoarea acțiune a popularizării acțiunii, de-acum a noastre, ca fapt istoric, cu editarea și difuzarea lui în ceea ce noi lucrăm –  ciclul de ANTOLOGII ajuns la numărul 62, emblematic intitulat „Istorii, comentarii, miscellanea”, coordonator Ion N. Oprea, Iași.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania