Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Trofee primite de Scriitorul și jurnalistul Al.Florin Țene

 Trofee primite de Scriitorul și jurnalistul Al.Florin Țene și familia sa din partea UZPR, Clubul “ Scriitori din Genera’ia 2000“, revista BOGDANIA și Editura UZP.

 

Astăzi, 24 iunie a.c. scriitorul Al.Florin Țene a primit prin Poșta Română un colet cu un conținut deosebit, expediat de Scriitorul Ionel N.Marin. La deschidere s-a constatat că acesta conținea odoruri spirituale ce i-au fost acordate acum câteva zile, în lupsă, la Festivitatea organizată de revista BOGDANIA, Clubul “Scriitori din Generația 2000” și Uniunea Ziariștilor Profesioniști ce a avut loc la București.

Astfel, președintele national al Ligii Scriitorilor a primit  Diploma “Premiul Dorul Dinu Glăvan “pentru devoțiunea și puterea de a sluji actul publicistic cultural în cadrul proiectului “Enciclopedia SCRIITORI din GENERAȚIA 2000. “ semnată de Nicolae Vasile din partea Clubul “Scriitori din Generația 2000 “, Teodora Marin din partea Editurii Uniunii Ziariștilor Profesioniști și Ovidiu Zamfir din partea Revistei “Cronica Timpului.“

Am mai primit Al.Florin Țene din partea UZPR Trofeul “ Dorul Dinu Glăvan“pentru contribuția la realizarea ENCICLOPEDIEI SCRIITORILOR DIN GENERAȚIA 2000, “Cupa Festivalului-Concurs BOGDANIA”, Ediția a XI-a 2022, “DIPLOMA ANIVERSARĂ cu prilejul împlinirii a optzeci de ani de strălucită existență pusă în slijba literaturii și culturii române” semnată de Președintele Asociației Cultural-Umanitară “Bogdania “, Ionel N.Marin. Diploma de Onoare, “În semn de prețuire pentru strălucita opera literară și remarcabila activitate depusă în slujba culturii române”.

Poeta Titina Nica Țene a primit  din partea Revistei de creație și cultură “Bogdania “ “Premiul de Excelență pentru întreaga opera literară” și poetul Ionuț Țene “pentru literatureă, promovarea proiectelor culturale și umanitare ale României”.

Revista BOGDANIA pe lunile mai-iunie 2022, având 218 pagini, în mare parte este dedicată scriitorului și promotorului cultural Al.Florin Țene, în care remarcăm la pagina 19 un amplu studiu despre viața și opera scriitorului Al.Florin Țene, semnat de Ionel N. Marin, iar cele două tomuri masive: ENCICLOPEDIA  “Scriitori din generația 2000” alcătuite de Nicolae Vasile și apărute la Editura UZPR cuprind lucrări semnate de Al.Florin Țene, Titina Nica Țene și Ionuț Țene, însoțite de fotografiile autorilor și curriculum vitae, inclusive un amplu articol despre activitatea Ligii Scriitorilor, condusă cu profesionalism de Al.Florin Țene.

În acest context trebuie să remarc sutele de articole, omagii publicate în presă și felicitări primite de Al.Florin Țene cu ocazia împlinirii vârstei înțelepților olteni ardelinizați.

Profesor Maria Zăvoianu

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania