Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Ministerul Culturii bulversează Cultura. Centrul Naţional pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale se desființează

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului numărul 72 din 2013 privind reorganizarea unor instituţii publice aflate în subordinea Ministerului Culturii.

[…]

Articolul 3
(1) Se înfiinţează Administraţia Monumentelor Istorice şi a Siturilor Arheologice, instituţie publică cu personalitate juridică subordonată Ministerului Culturii, finanţată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, prin preluarea activităţilor Institutului Naţional al Patrimoniului referitoare la administrarea monumentelor istorice şi a siturilor arheologice, în condiţiile legii.(2) Institutul Naţional al Patrimoniului se reorganizează, ca urmare a divizării şi preluării activităţii acestuia din domeniul administrării monumentelor istorice şi a siturilor arheologice de către Administraţia Monumentelor Istorice şi a Siturilor Arheologice şi a activităţii de atestare în domeniul monumentelor istorice de către Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală şi prin comasarea prin absorbţie cu Centrul Naţional pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, care se desfiinţează.

[…]

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.587 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5