Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

NVITAȚIE. La cenaclul “Artur Silvestri“al Ligii Scriitorilor ce se desfășoară sub genericul “Cărțile scriitorilor noștri, mărțișoarele primăverii“

Invităm pe iubitorii de cultură, scriitorii, membrii sau ne membrii ai unor organizații scriitoricești, să participe la ședința cenaclului Ligii Scriitorilor în data de joi, 23 februarie, orele 17, la Cercul Militar din Cluj-Napoca, Sala Armelor.

Ședința se va deschide, așa cum a intrat în tradiție de aproape 18 ani, cu imnul Ligii Scriitorilor, compus de dr.Mihai Ganea..

În cadrul ședinței condusă de scriitoarea prof.Voichița Pălăcean Vereș se vor discuta și prezenta cărțile și revistele editate de colegii noștri din diferitele colțuri ale țării:Florica R. Cândea din Arad, Florentin Popescu din București, Mihai Ganea din Baua Mare, Constantin Geantă din Călimănești, Doina Drăguț din Craiova, Vasile Dan Marchiș din Baia Mare, Mariana Bendo și Vasile Rușeți din județul Gorj, Ionel Marin din Focșani, Ioan Olărescu din Comloșu Mare și Dumitru Buțoi din Timișoara.Moment coordonat de Al.Florin Țene, președintele național al Ligii Scriitorilor și de Iulian Patca, redactorul șef al revistei Agora Literară și președintele filialei Cluj a Ligii Scriitorilor.

Cu această ocazie se va deschide “Cartea de Onoare “ a Ligii Scriitorilor în care, de-acum înainte, participanții vor scrie impresiile despre activitățile Ligii Scriitorilor, care în final, peste ani, se va publica.
Scriitoarea prof.Lucia Elena Locusteanu va prezenta “Calendarul lunii februarii” cu scriitorii născuți sau decedați în această ultimă lună a iernii.
Cei prezenți vor citi din creațiiloe lor inspirate de anotimpul în care ne aflăm, iar Al.Florin Țene va vorbi despre Tradiția Mărțișorului la Români.După care vor urma discuții pe marginea celor prezentate.Asa cum ne-a obișnuit, scriitoarea Titina Nica Tene va transmite,in direct, aspecte din cadrul ședinței, pe Facebook.

Victor Roșianu

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania