Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

O carte cu un titlu demascator, autor istoricul, jurnalistul american Webster Tarpley – Against Oligarchy care mai înseamnă și Legământul secret, Iluminații, destinată robirii omenirii și reducerea populației

       Am scris des în volumele noastre „Istorii, comentarii, miscelanea” despre ideile unor oameni mari, chiar șefi de state, demnitari cu atribuții profesionale la instituții care fac politică și activitate economică internațională – Banca Mondială – care militează pentru reducerea populației globului la doar 10% din cât are planeta Pământ acum, motivând fel de fel.

              S-a spus, nu de puține ori, că și virusul Covid-19 – cu cei care îl imită – ar fi creația unora care vizează, în timp, același lucru, moartea a o bună parte din populație, bătrânii și copii mai ales.

             Că așa este o probează spusele nu numai ale presei pe care o citim, ci și cărțile puse la dispoziție publică, care ne spun cum că „geneza ideilor de reducere a populației este studiată științific de istoricul Webster Tarpley, în cartea sa „Against Oligarchy” – pe care presa o mai numește și „Legământul secret”, destinată „Iluminaților”- să contribuie la reducerea populației, carte care, aflați generozitate, circulă gratuit pe Internet, „încât oricine să îi poată judeca credibilitatea” http://tarpley.net/…/giammaria-ortes-the-decadent-venetian…/
Iată fragmente din cartea unde este vorba despre noi, muritorii, dar care, încă, facem umbră Pământului până vom ajunge Dincolo:

            „Le vom păstra durata de viață scurtă și mințile lor slabe în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoștințele noastre despre știință și tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire și sedative în alimente și apă, de asemenea, în aer. Vor fi acoperiți de otrăvuri oriunde se vor întoarce.

             Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fonduri, și le vom da mai multă otravă. Otrăvurile chimice vor fi absorbite prin pielea idioților care cred că anumite produse de igienă și înfrumusețare prezentate de marii actori și cântăreți, le vor aduce tinerețea veșnică pe chip și trup, și prin gurile lor însetate și înfometate, le vom distruge mințile și sistemele organelor interne de reproducere.
Din toate acestea, copiii lor se vor naște ca morți, cu handicap, și noi vom ascunde de la ei aceste informații.

            Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și poartă. Trebuie să fim ingenioși în a distribui otrăvurile. O să-i învățăm că otrăvurile sunt bune – cu imagini amuzante și tonuri muzicale la Tv. Cei pe care-i caută vor fi de ajutor. Îi vom înrola pentru a ne împinge otrăvurile.

           Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film și se vor obișnui cu ele și nu vor ști niciodată adevăratul lor efect. Când vor naște, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor și îi vom convinge că-i ajutăm! Vom începe mai devreme, când mințile lor vor fi tinere, vom ținti în copiii lor cu ceea ce copiii iubesc cel mai mult, lucruri dulci. Când li se vor descompune dinții, îi vom umple cu metale care le vor ucide mintea și le va fura viitorul.

           Atunci când capacitatea lor de a învăța le va fi afectată, am creat medicamente care îi vor face mai bolnavi și le vor provoca alte boli , pentru care vom crea și mai multe medicamente. Îi vom face docili și slabi în fața noastră, prin puterea noastră. Ei vor crește deprimați și obezi, și când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.

              Le vom concentra atenția asupra banilor și bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior. Mințile lor ne vor aparține, iar ei vor face cum spunem noi. Dacă vor refuza, vom găsi modalități de a pune în aplicare tehnologia care alterează mintea în viețile lor.

              Vom folosi frica, aceasta va fi arma noastră. Vom stabili guvernele lor și vom stabili opunere în interiorul lor. Vom deține ambele părți. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor. Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că așa este). O să-i facem să se omoare între ei când ni se vor împotrivi.

             O să-i ținem separați de unitate prin dogmă și religie. Vom controla toate aspectele vieții lor și le vom spune ce să gândească și cum. Îi vom ghida cu amabilitate și îi vom lăsa să creadă că se ghidează singuri.

            Vom instiga la ură. să se urască între ei, prin fracțiunile noastre. Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin batjocură sau moarte, ceea ce ne convine cel mai mult. Îi vom face să-și sfâșie inimile reciproc și să-și omoare propriii copii. Vom realiza acest lucru, folosind ura ca aliat al nostru, furia ca prietenul nostru. Ura îi va orbi în totalitate și nu vor vedea niciodată că în conflictele lor, noi vom fi conducătorii lor. Vor fi ocupați să se omoare unul pe celălalt. Se vor scălda în propriul sânge și își vor ucide vecinii, atâta timp cât vom vedea că ni se împotrivesc .Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu ne vor vedea, căci ei nu ne pot vedea. Vom continua să prosperăm de la războaiele lor și de moartea lor. Vom repeta acest lucru până când obiectivul nostru final va fi realizat.

            Vom continua să-i facem să trăiască în frică și furie, le vom da imagini și sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Uneltele vor fi furnizate de munca lor. O să-i facem să se urască pe ei înșiși și pe vecinii lor. Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de la ei, că suntem cu toții unul. Asta nu trebuie să știe niciodată! Le vom prelua pământurile, resursele și bogăția pentru a ne exercita controlul asupra lor. Îi vom păcăli să accepte legi care le vor fura mica libertate pe care o vor avea. Vom stabili un sistem de bani care îi va închide pentru totdeauna, ținându-i pe ei și pe copiii lor în datorii.

             Îi vom acuza de crime și vom prezenta o poveste diferită lumii, pentru că noi vom deține toată mass-media. Vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informații și sentimentele lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe niște insecte, pentru că ei sunt mai puțin de atât. Ei vor fi neajutorați pentru că nu vor avea arme. Îi vom recruta pe unii dintre ei pentru a ne face planurile, le vom promite viața veșnică. Recruții vor fi numiți “inițiați” și vor fi îndoctrinați să creadă ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, dar nu vor ști niciodată adevărul.

              Ei nu trebuie să afle niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiți cu lucruri pământești și cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori și nu ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina și nu vor călători printre stele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea lor va împiedica trecerea spre tărâmul iluminării.  Asta n-o să afle niciodată.

            Adevărul va fi ascuns în fața lor, atât de aproape !Oh, da, atât de mare va fi iluzia libertății, încât ei nu vor ști niciodată că sunt sclavii noștri.”

TREZIȚI-VĂ, FRAȚILOR – PÂNĂ CÂND NU VA FI PREA TÂRZIU!, ne atenționează cine ne transmite, Ion N. Oprea, Iași, 18 februarie 2022
Autor: Cosmin Manescu

            Lângă noi stă presa adevărată, iată cum ne încurajează revista Formula As nr 1506, februarie 2022: „Vești bune despre România – Pandemia se duce, țara își vede de drum! – cu exemple concrete, puse în p.3, iar în p.29, la Periscop, că „Pandemia își face bagajele… și în alte țări, „deși cifrele infecției cu Omicron sunt încă mari, Occidentul „mută pe verde” și relaxează restricțiile. O veste cât se poate de bună, în primăvara care se-apropie, iată cine mai spune „Adio Covid!”: DANEMARCA –„Din nou cu zâmbetul pe buze” -,SUEDIA –„E timpul să redeschidem țara”, -FRANȚA-„Fotbal cu spectatori”, -FINLANDA-„Un pahar cu vin”, -MAREA BRITANIE-. „Cu musca pe căciulă”, -NORVEGIA-„Liber la tot”, -AUSTRIA- „La restaurant, fără certificate”, -OLANDA-„Program prelungit la baruri”, -SPANIA-„Fără măști pe stradă”.

            Pentru conformitate, Ion N. Oprea, Iași, 18 februarie 2022.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania