Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

REGULAMENTUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ ” VASILE VOICULESCU ” – ediţia a XXVII-a – 2016 –

 

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ ” VASILE VOICULESCU ”

– ediţia a XXVII-a – 2016 –

 

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Buzău, Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” al municipiului Buzău şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău organizează, cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană ” Vasile Voiculescu”, Muzeul Judeţean Buzău şi Primăria comunei Pârscov, cea de-a XXVII-a ediţie a CONCURSULUI  NAŢIONAL  DE CREAŢIE LITERARĂ   ” VASILE VOICULESCU ”, pentru lucrări de poezie, proză şi publicistică, publicate în volume în perioada 1 SEPTEMBRIE 2015 – 1 SEPTEMBRIE 2016.

            Concursul este susţinut financiar de Consiliul Judeţean Buzău şi de Primăria municipiului Buzău.

La organizarea manifestării pot contribui societăţi comerciale din judeţul Buzău şi din ţară, persoane fizice pasionate de literatură care cunosc şi apreciază valoaroasa operă literară a scriitorului de origine buzoiană.

CONDIŢII DE PARTICIPARE

             La concurs  se pot înscrie cetăţeni români, membri sau nemembri ai Uniunii Scriitorilor din România, din ţară sau din străinătate, indiferent de vârstă, sex, pregătire profesională etc., care îndeplinesc condiţiile menţionate în prezentul REGULAMENT.
Lucrările, publicate în limba română, vor fi trimise prin poştă, cu menţiunea
” Pentru Concursul de Creaţie Literară -Vasile Voiculescu-”, pe adresa  Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” Buzău, strada Plantelor, Nr. 8B, cod  120083, până la 10 SEPTEMBRIE 2016, data poştei. În  colet,  alături   de   lucrări, într-un plic, va fi introdusă o  notă cu datele autobiografice ale creatorului, palmaresul literar al acestuia, domiciliul şi telefonul ( adresa de e-mail) la care poate fi contactat.
Fiecare autor va trimite pe adresa menţionată de organizatori un număr de 3 ( trei) exemplare din volumul cu care doreşte să participe la concurs. Nu se admit mai multe titluri , fiecare creator putând înscrie în concurs o singură lucrare , indiferent de secţiune.
La concurs nu pot participa autori de volume premiate la ediţiile precedente ale manifestării. Volumele primite la concurs nu se returnează autorilor , după jurizare acestea fiind donate bibliotecilor publice din judeţul Buzău.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania