Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

S-a deschis un nou club de șah, UAR

Sâmbătă, 3 februarie, botoșănenii s-au strâns începând cu orele 11 la Sediul Uniunii Armenilor din Botoșani pentru un meci amical, o prăjitură și o promisiune pentru un nou început în șahul botoșănean. Obiectivul clubului de a reprezanta toate vârstele a fost îndeplinit cu succes, pragul sediului fiind trecut de bunici, părinți si copii la fel de doritori fie să-și exerseze cunoștintele, fie să învețe un sport nou.
 La debutul evenimentului au luat cuvântul organizatorii – Cristan Lazarovici, președintele Uniunii Armenilor sucursala Botoșani și amfitrionul noului club de șah înființat, care a adresat câteva cuvinte de bun venit, subliniind importanța șahului în tradiția armeană, dar și Ștefan Gavril, inițiatorul proiectului, elev în clasa a 11-a la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiu. Tânărul a adresat mulțumiri celor care l-au sprijinit și sponsorizat, dar și câteva cuvinte în memoria regretatului profesor Mihai Diaconu, cel care i-a fost mentor, nu doar lui, ci multor generații de iubitori de șah.
 Evenimentul a continuat cu câteva meciuri amicale, cu noi prietenii legate între copii și cu mare entuziasm din partea părinților.
 Invitația la clubul de șah al UAR rămâne deschisă pentru toți botoșănenii interesați.


Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania