Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Trudim împreună…

ROMÂNIA ÎN ANUL MARII UNIRI – C[entum]
Revista Luceafărul (Bt), Anul – X
Primit pentru publicare: 04 Mai 2018
Autor Ion N. OPREA, Membru Fondator de Onoare al Rev. Luceafărul
Publicat: 04 Mai 2018
Editor: Ion ISTRATE

 

Trudim împreună…

 

     Urmare a medalionului aniversar semnat de domnul Ion Istrate, redactorul-șef, adresat elogios  și protocolar mie – „Ion N. Oprea, apostolul misiunii noastre –LUCEAFĂRUL” -, domnul Marin Ifrim, în aceeași zi, 28 aprilie 2018 la h. 18,o6 comentează: Cu tot respectul pentru dl. Ion N. Oprea, pentru domnul Ion Istrate și pentru această revistă inconfundabilă. La Mulți ani, excelență!, mesaj la care-i răspund aici.

     Vă urmăresc număr de număr pe ogorul unde trudim împreună din pasiune  și peste tot unde scrieți, admirându-vă promtitudinea, combativitatea și flerul, activitatea inventivă mereu  cu subiecte de mare actualitate care se cer citite și urmate de acțiuni benefice social-cultural, științific, în teritoriu.

Vă urmăresc scrisul, stimate domnule Marin Ifrim, pentru că văd și citesc în el ceva ce ne unește, sunteți buzoian din zona lui Vasile Voiculescu,medicul și poetul,  un timp bârlădean ca și mine, dar care are și meritul, că alături de alți intelectuali ai acelui timp, sub influența lui Al. Vlahuță, localnic, au creat Academia Bârlădeană, societate culturală, care a folosit revigorării spiritelor vremii, printr-o revistă care renăscută, președinte de onoare a ei Acad. C. D. Zeletin,  face și astăzi cultură de calitate,despre care am scris o cărticică, care ar putea ajunge la dvs. dacă v-aș ști adresa poștală.

      Vă urez tinerețe cu succes, stimate Marin Ifrim, vă spune prietenul ce sunt,acum ajuns către nonagenar. Mulțumesc!

 

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

2 comentarii la acestă însemnare

  1. marin ifrim spune:

    Stimate domnule profesor Ion N. Oprea, am un laptop virusat la greu. Tot încerc să vă trimit un mesaj. Mă onorați. Vă mulțumesc și vă urez, la rândul meu, o viață fizică pe măsura spiritului dumneavoastră de toată cinstea. Cu drag și cu respect motivat, Marin Ifrim

  2. marin ifrim spune:

    Primesc corespondența pe adresa: Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, Bdul. N. Bălcescu nr. 38, cod 120271, Buzău. Cu bine, M.I.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania