Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Un BRAVOS meritat pentru Consiliul Judeţean Botoşani!

Un BRAVOS meritat pentru Consiliul Judeţean Botoşani!

Cu sinceritate, recunosc că, la auzul unor știri, am catalogat acţiunea Consiliului Judeţean drept o acţiunea de tip plăcinta alesului în gura alegătorului.

Şi tot cu sinceritate vă spun că, după ce am scos acţiunea de la Consiliul din agenda zilei, iată că destinul mi-a adus-o, fără vrerea mea, în cale. Un drum necesar până la autogara Priscom m-a scos din casă, iar sunetele de la Consiliu m-au îndemnat să fac un mic ocol. Şi a meritat!

Prima impresie: Oameni cu zâmbetul pe buze şi cu steaguri în mână, pe care tot îi întâlneam, spre Consiliu.

A doua impresie: O mulţime de oameni, ieşiţi în stradă pentru a încheia Ziua de 1 Decembrie într-un mod mai mult decât onorabil!

A treia impresie: Feerie curată! O horă încinsă în faţa Palatului Administrativ, torţe arzând şi Orchestra Rapsozilor Botoșanilor cântând… Un moment cu adevărat patriotic, un moment pe care botoşăneni îl merită şi un moment care nu cred că are aseamăn în anii trecuţi.

Încă o dată, felicitări Consiliului Judeţean şi instituţiilor subordonate pentru organizare! Felicitări Preşedintelui Consiliului Judeţean pentru iniţiativă şi pentru dorinţa de a aduce o sclipire în sufletele noastre!

(Poate că mulţi vor spune că prea multe felicitări, dar oricare din cei prezenţi în această după amiază va şti că sunt meritate cu adevărat! Şi ele provin din ,,ateismul” meu politic şi din jurământul de credinţă pe care l-am făcut oraşului  şi slujirii adevărului. Până la urma urmei, poate vor înţelege aleşii că nu ne interesează culoarea sau nuanţa politică, şi cu atât mai puţin ideologia lor, ci ceea ce reuşesc ei cu adevărat să ne ofere.)

Şi gândind, la modul idealist, că poate articolul meu a avut ceva ecouri, rog Consiliul Judeţean și rog pe al său președinte să ofere ceea ce a promis Zilelor Eminescu.

 Vă rog, aduceţi-l pe Eminescu acolo de unde a pornit (de la Centrul Istoric al Botoșanilor spre dealurile Ipoteștilor)!… și la idealurile pentru care poetul a luptat. Eminescu nicicând nu a creat pentru premii şi distincţii, ci a luptat pentru a rămâne în sufletele noastre dragostea de neam și țară!

Fotografie-0058 [1 decembrie botosani] Fotografie-0073 [1 decembrie botosani] Fotografie-0072 [1 decembrie botosani] Fotografie-0070 [1 decembrie botosani] Fotografie-0068 [1 decembrie botosani] Fotografie-0067 [1 decembrie botosani] Fotografie-0066 [1 decembrie botosani] Fotografie-0065 [1 decembrie botosani] Fotografie-0064 [1 decembrie botosani] Fotografie-0063 [1 decembrie botosani] Fotografie-0062 [1 decembrie botosani] Fotografie-0061 [1 decembrie botosani] Fotografie-0060 [1 decembrie botosani]Fotografie-0059 [1 decembrie botosani]

Fotografie-0076 [1 decembrie botosani]Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania