Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Al. Florin ȚENE: La cenaclul „Radu Stanca „

Primit pentru publicare: 13 Dec. 2017
Autor: Al. Florin ȚENE
Publicat: 14 Dec. 2017
Editor: Ion ISTRATE

 

La cenaclul „Radu Stanca”

 

Medalionul literar „Scriitori clujeni de lângă noi- Oana Boc „
Ședința cenaclului literar “Radu Stanca “,din data de 13 decembrie a.c., patronat de Liga Scriitorilor, din cadruil Centrului multifuncțional de servicii integrate pentru vârstnici nr.2, s-a deschis, la propunerea președintelui cenaclului Al.Florin Țene, cu un minut de reculegere în memoria Regelui Mihai I al României. După care președintele cenaclului  a anunțat ordinea de zi a ședinței.
La început, Al.Florin Țene a înmânat premiile, constând în cărți, membrilor cenaclului care de-alungul anului au fost activi în cadrul ședințelor. În continuare acesta a prezentat cărțile semnate de Elena Buică și “Antologia poetică vâlceană“, întocmită de Puiu Răducan.
În continuare a urmat medalionului literar”Scriitori clujeni de lângă noi-Oana Boc “. A vorbit despre poezia acesteia, Ligia Bocșe, Antonia Bodea și Al.Florin Țene care a citit un grupaj de poeme din revista “România Literarăsemnate de Oana Boc.După care președintele cenaclului a vorbit despre istoricul Sfintei Sărbători de Crăciun.
Scriitorul Iulian Patca, președintele filialei clujene a Ligii Scriitorilor și-a prezentat volumul de versuri, recent apărut, “De dragul tău“. Despre volum a vorbit Al.Florin Țene, iar autorul a citit câteva poeme din carte, subliniate cu vi aplauze de cei prezenți.
În încheierea au citit din creațiile lor Gheorghe Șoptirean, Ana Cătană, iar Mariana Muntoi a susținut un impresionant recital din poezia Titinei Nica Țene.
Viitoarea ședință va avea loc miercuri, 10 ianuarie 2018.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania