Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 15 → 2023

Am adăugat cărților de la capul patului…

Sursa:

Surpriză de proporții, cel puțin pentru mine! Am adăugat cărților de la capul patului (cele cu care împart orele de dinaintea somnului), una care m-a emoționat efectiv în clipa în care am primit-o! Editura Agata, sub mâna formidabilului și neliniștitului patriot Ion Istrate, scoate o lucrare cu adevărat monumentală, una care ambiționează, și cred că și reușește, să dezvăluie românilor existenta unei adevărate familii românești, în interiorul celorlalte, multe dintre ele în mod nedrept uitate, sau trecute, voit, sub tăcere, pentru a fi uitate, aceea a scriitorilor și publiciștilor botoșăneni! Lucrarea poartă semnătura doamnei Silvia Lazarovici, și se dovedește a fi rodul unui crez și al unei vieți puse în slujba acestuia.
Mulțumesc din suflet, distinsă doamnă, Silvia Lazarovici, mulțumesc din inimă, dragul meu, Ion Istrate, mulțumesc celor care au trudit împreuna cu dumnealor la această minunată realizare!
O voi citi din scoarță în scoarță, rând cu rând, cu sentimentul garantat deja, după o simplă răsfoire, că sunt iar acasă, la Botoșani, și mă plimb pe bulevard, la vreme de seară, sub tei!


Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2023 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania