Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Botoșani. ZIUA CULTURII NAȚIONALE, ZILELE EMINESCU – 15 IANUARIE 2023

Premiul Național de Poezie Mihai Eminescu – Opera Omnia va fi acordat pe data de 15 iunie 2023.
La această situație s-a ajuns după retragerea intempestivă a Fundației Culturale Hyperion – Caiete Botoșănene, din organizarea celei de-a XXXII-a ediții a Premiului Național de Poezie Mihai Eminescu – Opera Omnia, cu doar câteva zile înainte de susținerea galei de decernare.
„Am depus eforturi considerabile pentru organizarea acestui eveniment cultural de marcă. Dorința noastră a fost ca Premiul Național de Poezie Mihai Eminescu – Opera Omnia să fie decernat așa cum se cuvine, timpul rămas de la retragerea din organizare a Fundației Culturale Hyperion și până pe 15 ianuarie fiind insuficient pentru pregătire. Încercarea noastră de a constitui un juriu a fost zădărnicită de presiunile făcute asupra tuturor celor contactați, fapt care a dus la retragerea acestora, rând pe rând. Prin urmare, vom pregăti Gala de decernare a Premiului Național de Poezie pe data de 15 iunie 2023”, a susținut primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.
Ziua Culturii Naționale va fi marcată pe data de 15 ianuarie 2023, de Primăria Municipiului Botoșani, în parteneriat cu instituțiile de cultură subordonate Consiliului Local Botoșani, printr-o serie de evenimente.
____

Preluare integrala de pe site-ul www.botosani24.ro
Scop: diseminarea informațiilor culturale fără avantaje pecuniare sau de altă natură în favoarea Revistei Luceafărul.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania