Revista Luceafărul
 • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

  Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 14 → 2022

  Botoșaniul iubește excelența! Soprana Oana-Maria TRÎMBIȚAȘ, sâmbătă – 25 februarie -, la Casa de Cultură a Sidicatelor

  Primit pentru publicare: 22 febr. 2017
  Clubul Rotary: Comunicat de presă 
  Autor: Manuela Iuliana CĂLUGĂRIȚA
  Publicat: 23 febr. 2017
  Editor: Ion ISTRATE

   

  Soliști de valoare prezenți în cadrul spectacolului caritabil “Botoșaniul iubește excelența!”

   

  Soprana Oana-Maria TRÎMBIȚAȘ, solista a Operei Naționale Române din Cluj, va fi alaturi de Ad Libitum Voices, unul dintre cele mai apreciate grupuri vocale din România, în cadrul spectacolului caritabil organizat de Rotary Club Botosani – sambătă, 25 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începand cu ora 18:30.

  Interpretările, în stilul pop-opera, ale celor mai frumoase piese muzicale și cântece pop cunoscute, în maniera operei sau operetei, indiscutabil că pentru toate gusturile, vor pune în valoare vocile artiștilor, cizelate la Academia de Muzică și Opera Naționala Română din Cluj. Grupul Ad Libitum Voices, alcătuit din tenorii Sergiu COLTAN și Tiberius SIMU, baritonul Alexandru IUHAS, basul Cristian IGNUȚA, o are în componență pe concitadina noastră, pianista Bianca MURARIU, care, pregătindu-și doctoratul în muzică, ne va demostra că și ea iubește excelența.
  https://www.youtube.com/watch?v=ud3hjoUxSs0

  Scopul spectacolului caritabil este de susținere si dezvoltare a programul bursier inițiat de Rotary Club Botosani sub numele “Bursele școlare prof. dr. Constantin Manolache”, aflat deja în cel de-al 3-lea an de derulare, prin care sunt sprijiniți elevi de liceu cu performanțe deosebite dar cu posibilități materiale reduse.  Prin confirmarea prezentei în număr mare la acest eveniment, botoșanenii demostrează ca nu sunt indiferenți la eforturile de realizare a performanței, dându-ne speranța si încrederea ca spectacolul caritabil va fi unul de succes din toate punctele de vedere!
  Va așteptăm în 25 februarie, începând cu ora 18:30, sa ne fiți alături timp de două ore, cu muzică de calitate și bucuria de a fi părtași la viitorul mai bun al copiilor noștri!

  https://www.facebook.com/events/1892689834294818/
  Manuela Iuliana Calugarita
  Presedinte Rotary Club Botosani 2016-2017
  www.rotarybotosani.ro        office@rotarybotosani.ro            www.facebook.com/RotaryBotosani
  Clubul Rotary – Botoșani, organizatie non-guvernamentala si non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice,  profesioniști de elita in domeniul lor de activitate, are ca principiu / obiectiv sustinerea performantei si a excelentei, prin implicarea in proiecte sociale, culturale, sportive si educationale, sub sloganul “A servi mai presus de sine insusi”.

     Abonare la articole via email

  Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

  Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

  Lasă un comentariu

  Drept de autor © 2009-2022 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
  Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
  Server virtual Romania

  Statistici T5