Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

BUZZ, la chioșcurile de ziare

Un nou număr din ziarul BUZZ la chioșcurile de ziare

 Noul număr al ziarului Buzz, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, a apărut la chioșcurile de ziare.

IMG_0770[1] [1024x768]Copiii-reporteri au pregătit pentru numărul 14 (martie-aprilie) subiecte interesante din școlile botoșănene, dar și de la evenimentele petrecute în oraș. Astfel, în noul număr al ziarului BUZZ puteți citi un articol scris de Magdalena Cazaciuc-14 ani despre un proiect interesant desfășurat la Teatrul Vasilache, un interviu puțin altfel cu inspectorul general al IȘJ Botoșani, Mihaela Huncă, obținut de Daria Ichim-14 ani, articole despre copiii talentați și performeri ai orașului, o cronică de la super evenimentul desfășurat la Sala Polivalentă, Cupa Școlilor la StreetDance, dar și un supliment editat cu sprijinul Asociației RoRec, dar scris tot de copiii-reporteri despre activitățile Patrulelor de Reciclare din școlile botoșănene. Acestea nu sunt însă singurele subiecte pe care le vei găsi în noul număr al ziarului BUZZ!
Noul număr al ziarului BUZZ vine și cu o noutate, respectiv rubricuța “Colțu’BESTial”, unde copiii-reporteri vor face lunar o prezentare mai puțin obișnuită copiilor/tinerilor foarte cunoscuți pentru talentul lor în Botoșani. În noul număr al ziarului BUZZ, rubrica este dedicată tinerei Ana Maria Bucșă, cu multe premii obținute anul acesta la festivalurile de muzică din țară.
BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, își propune să aducă botoșănenilor altfel de știri decât cele pe care le citesc zilnic și mai ales să creeze o comunitate a copiilor de 10.00.
Pe copiii care scriu la ziarul BUZZ, îi poți vedea în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 9.30, pe TeleM Botoșani, la emisiunea pentru copii intitulată “Cheia Sol”.

BuZzAbonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania