Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Super show aniversar cu copii talentaţi şi reporteri inspiraţi

Super show aniversar cu copii talentaţi şi reporteri inspiraţi la Uvertura Mall

 Copiii care scriu la singura publicaţie de copii și adolescenți din Botoșani sărbătoresc sâmbătă, 22 februarie, 3 ani de când au descoperit jurnalismul ca posibilă meserie de viitor pentru ei. Pentru a marca aşa cum se cuvine cei trei ani pe care ziarul Buzz îi împlineşte în această lună, copiii-reporteri au pregătit un super show aniversar cu muzică, provocări, concursuri şi neapărat un super tort oferit de Cofetăria Maria.

Alături de reporterii Buzz, la ceas aniversar, vor fi oameni care au sprijinit demersul copiilor-reporteri fără de care ziarul nu ar fi ajuns la această frumoasă vârstă, personalităţi ale oraşului care au înţeles importanţa acestui proiect în viaţa copiilor precum şi mulţi copii care citesc şi iubesc deja ziarul Buzz.

Vor fi şi cântece frumoase interpretate de copii şi tineri talentaţi, poate cei mai reprezentantivi la ora aceasta în Botoşani, dar, în mod cert, cei despre care de-a lungul celor trei ani de zile, aţi citit în ziarul Buzz.

Tot în cadrul acestui spectacol, va fi lansat imnul BUZZ la ale cărui versuri şi-a adus contribuţia şi unul din reporterii ziarului, respectiv Karina Todireanu, adolescenta fiind  cunoscută pentru calităţile sale vocale și premiile obținute la festivalurile de muzică din țară. Desigur că şi ea, dar şi alţi câţiva reporteri Buzz, vor cânta pentru a vă demonstra cât de talentaţi sunt!

Aşadar, vă aşteptăm la multă, multă distracţie, sâmbătă, ora 17.00, la Uvertura Mall, pentru super showul aniversar cu copii talentaţi şi reporteri inspiraţi!Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania