Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani

Buzz, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, de luni la chioșcurile de ziare

buzz la chiosc Ziarul BUZZ, publicația tuturor copiilor din Botoșani, a apărut de luni la chioșcurile de ziare.

Ziarul poate fi achiziționat cu un leu și este adresat în speță copiilor, cadrelor didactice, dar și botoșănenilor care  vor să intre în contact și cu altfel de stiri decât cele pe care le citesc frecvent.

Articolele din ziar sunt scrise aproape în exclusivitate de copiii formați la cercul de jurnalism “Micii reporteri”, un proiect început prin programul “Biblio-vacanța” al Bibliotecii Județene Mihai Eminescu.

Articolele prezintă partea frumoasă a vieții: copii talentati, profesori performeri, proiecte deosebite în domeniul educației și al culturii. Orice copil sau cadru didactic, dar și alte persoane implicate în viața comunității botoșănene poate deveni protagonistul unui articol scris de copiii-reporteri.

Ziarul Buzz se găsește la chioșcurile de ziare și, în afară de articolele scrise de copii, cititorii pot participa la două concursuri la care pot câștiga invitații la Cupa Școlilor la StreetDance sau cărți. Doar 1 LEU și intri în comunitatea celor de 10.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.584 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5