Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

CATREN UMORISTIC: Mihai Marius Moisoiu

CATREN UMORISTIC Mihai Marius Moisoiu

                        Dedicat festivităţii de lansare a cărților ,,Semnele nonverbale ale minciunii” şi ,,Terapie de cuplu”, autor psiholog Mihai Marius Moisoiu.

Evenimentul este programat la etajul III din Uvertura Mall – Alexandria Librării, sâmbătă, 2 noiembrie 2013, la ora 17.00, cărţile fiind prezentate de Maria Moisoiu, Gheorghe Median – redactor la Revista ,,Luceafarul” şi Nichifor Tofan. ,,Semnele nonverbale ale minciunii” este un ghid ilustrat recomandat politicienilor, oamenilor de afaceri, managerilor, judecătorilor, procurorilor, poliţiştilor, psihologilor… cu umor, aş adăuga eu, o carte binevenită în campania electorală şi nu numai pentru milioanele de cetăţeni cu drept de vot din ţară şi din străinătate, iar cea de-a doua, ,,Terapie de cuplu”, extrem de utilă partenerilor din alianţele politice cât şi Instituţiei prezidenţiale şi Guvernului legate organic prin aşa-numitul pact de coabitare!

 Adevăr sau… provocare?

Motto: ,,Poţi minţi cu gura, dar cu expresia pe care o ai în acel moment se spune întotdeauna adevărul. (Friedrich Nietzsche)

…Cartea, filtru telescopic pentru… petele din lună
Ne ajută să distingem adevărul de minciună: 
Când e vorba despre alţii-  să-i ,,citim”… ca la Rovine (!),
Iar când vrem… să ne ascundem (!), să o facem cât mai bine!  
Catren,DMG [800x600]


Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.576 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5