Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Concursul Naţional de poezie ,, Dor de Dor” pe data de 14 august 2016

ÎN ATENŢIA CREATORILOR DE LITERATURĂ! ÎNCEPÂND DE PE DATA DE 14 IANUARIE 2016, PUTEŢI TRIMITE PE marintoma@gmail.comori dordedor@gmail.com lucrările dumneavoastră conform regulamentului ataşat.

REVISTA LITERARĂ ,,DOR de DOR,, înfiinţată în urmă cu 12 ani şi condusă de scriitorul Marin Toma, organizează anul acesta: Concursul Naţional de poezie ,, Dor de Dor” pe data de 14 august 2016 în frumosul complex turistic ,, Elisa” judeţul Călăraşi, proprietate a domnului Petre Dinei împreună cu Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Tradiţiilor Naţionale CĂLĂRAŞI, Concursul Naţional de Poezie clasică (şi pentru copii), Proză, Proză satirică, Teatru, Reportaj literar, Eseu, Epigramă, Pictură, Fotografie artistică, cu temă la alegere. Lucrările se vor trimite pe adresa de e-mail: marintoma@gmail.com până la data de 10 IULIE 2016. După această dată lucrările nu se vor mai trimite comisiei de jurizare.
La acest concurs pot participa creatori din întreaga ţară, indiferent de vârstă, membrii şi nemembrii ai unor uniuni de creaţie, membrii ai Uniunii Scriitorilor din ţară şi scriitorii din diaspora, membrii şi ne membrii ai Uniunii Scriitorilor. Comisia de jurizare formată din critici literari şi de artă, poeţi, scriitori, artişti de imagine, va acorda pentru fiecare secţiune câte trei premii dotate cu Diploma “PEŞTIŞORUL de AUR,, premiul I, II şi III şi menţiunile I, II şi III. Premiile constau în diplome, bani (dacă se vor găsi sponsorizări) şi publicarea în revista ,,Dor de Dor” din luna august, septembrie şi octombrie. Concurenţii vor trimite 5 poezii, dintre care una dedicată poetului naţional MIHAI EMINESCU (poate fi odă, baladă, glossă, doină), 5 epigrame, o proză scurtă (poate fi şi satirică de maximum 12 pagini), o piesă de teatru, scrisă tot pe maximum 12 pagini. Ambele pot fi în WORD- FONT Arial 11 sau TIMES NEW ROMAN 12.
P.S. Pictorii vor trimite un singur tablou reprezentativ. Aceste lucrări (tablouri) ,vor fi expediate până la data de 10 iulie 2016 pe adresa: Toma Marin, Strada Albatros Nr. 1, localitatea Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, cod 917055 .
Tablourile vor fi înrămate cu rame uşoare. Relaţii la telefon: 0231- 580293 (pină în 30 martie 2016) si 0242-643-722 dupa 30 martie 2016, şi mobil 0787-658-808 (Marin Toma şi Doina Săbădeanu ).

Rezultatele concursului se vor publica în presa locală şi în revista ,,Dor de Dor” după data de 10 iulie 2016. Faza finală a concursului va avea loc pe data de 14 august 2016, ora 13 la Complexul turistic ,,Elisa” judeţul Călăraşi. Eventualele modificări de program vor fi comunicate din timp concurenţilor. Din dorinţa noastră de a menţine vie flacăra culturii naţionale, în limita timpului şi a mijloacelor de informare, vă rugăm colegial să ne faceţi public acest regulament cadru al concursului. Vă mulţumim şi aşteptăm confirmarea primirii acestui regulament şi participarea dumneavoastră. Marin Toma şi Doina Săbădeanu Notă: Revista literară “Dor de Dor,, este organizatoarea celei de a Xll-a EDIŢIE a Concursului Naţional de Poezie ,,Dor de Dor”. Peştişorul de aur

P.S .Pentru a ajunge la complexul turistic”Elisa,, din orice direcţie,oraş, cătun se ajunge mai intâi în Bucureşti iar de aici, se iese pe şoseaua veche ce duce spre Mare( DN3A). Rulând 38 de km cu masina, sau microbuze ce circula din oră în oră din Bucureşti-Obor. O maşină special pusă la dispoziţia premianţilor va aştepta la intersecţia şoselei ce iese din localitatea Belciugatele cu şoseua DN3A pe parbrizul căreia scrie: PENTRU CONCURSUL „DORde DOR”. Pană atunci relatii de la ora 10-22 in fiecare zi.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania