Revista Luceafărul
 • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

  Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 14 → 2022

  La Botoșani, o nouă revistă literară: ,,La AC”

  O nouă Revista Literară la Botoșani, La AC

  Revista literară „La AC” este o publicație literară botoșăneană care va apărea lunar în format tipărit începând cu luna martie 2021. ,,La AC” este un proiect cultural-literar ca rod al colaborării a două entități de cultură botoșănene: Editura Agata și Editura Arena Cărții. Fondatorul revistei este Dorina Rodu, directorul editurii Arena Cărții.

  Revista La AC dorește să atragă în paginile sale scriitori botoșăneni și din întreaga țară, pentru a contribui atât la susținerea, promovarea cât și la constituirea literaturii pentru un mâine mai îndepărtat din spațiul românesc. Paginile revistei sunt destinate debuturilor, publicărilor și republicărilor literare.

  Textele pot fi depuse în format electronic redactate cu diacritice, cu caractere „Times New Roman”, mărimea 12, la adresele de e-mail ale Revistei „La AC”: revistalaac20@gmail.com și / sau arenacartii@gmail.com . Pentru articole ale căror conținut au inserate imagini (fotografii, elemente grafice etc.) este necesar atașarea acestora separat în format jpg cu o mărime până la 200 kb.

  Imagini: coperta 1 și 4, revista ,,La AC”.

     Abonare la articole via email

  Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

  Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

  Drept de autor © 2009-2022 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
  Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
  Server virtual Romania

  Statistici T5