Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Malkovich, la Festivalul Enescu: Fiecare reprezentaţie e diferită, pentru că teatrul este o entitate vie

Sursa:http://www.mediafax.ro/

Autor: Diana PÂRVULESCU

Actorul american John Malkovich, care a interpretat rolul naratorului în producţia „The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer”, pusă în scenă, luni, la Ateneul Român din Capitală, a declarat după reprezentaţie că acest spectacol i-a permis să experimenteze, să rămână „curios şi proaspăt”.

John Malkovich: „Fiecare reprezentaţie este diferită, pentru că teatrul este o entitate vie, care trăieşte etern. Aşadar, eu am făcut operă cu 26 de cântăreţi şi fiecare dintre ei este diferit, interpretările sunt diferite şi publicul este diferit de fiecare dată. A fost un spectacol frumos şi un public minunat”, a declarat John Malkovich într-o conferinţă care a avut loc luni seară, la Ateneul Român din Capitală, după spectacolul „The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer”, susţinut în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”.

[…]

Articolul complet  la: http://www.mediafax.ro/cultura-media/malkovich-la-festivalul-enescu-fiecare-reprezentatie-e-diferita-pentru-ca-teatrul-este-o-entitate-vie-galerie-foto-11306153Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania