Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

La Teatrul de Stat ,,Mihai Eminescu”: Ovidiu Chelaru lansează patru cărți

INVITAȚIE

Joi, 12 septembrie a.c., ora,17,00, în Sala de Marmură a Teatrului de Stat ,,Mihai Eminescu” Botoșani, va avea loc lansarea a patru cărți ale  poetului botoșănean Ovidiu CHELARU. Organizatori: Teatrul de Stat ,,Mihai Eminescu” și Editura Agata. Moderator: jurnalistul Traian APETREI, directorul Teatrului ,,Mihai Eminescu”, prefațatorul volumului de poezii – Stele coapte. Vor participa: pr. Gheorghe DIACONU – a scris prefața la vol.  Zori de Credință; prof. Georgică MANOLE, redactor șef al Rev. Luceafărul – a scris prefața la antologia de poeme Din Genune-n Paradis și Ion ISTRATE, directorul Ed. Agata,  a scris prefața la cartea de însemnări Din fulguirea vremii.

Sunt invitați: responsabilii din domeniul culturii,  redactorii și colabaratorii Rev. Luceafărul, personalități din spațiul politic și din administrația locală.

afis CHELARU [1024x768]Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.592 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5