Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Mesajul de Crăciun al domnului Ion N Oprea (Membru Fondator de Onoare al Rev. Luceafărul (Bt)

Primit pentru publicare: 22 dec. 2016
Autor: Ion N. OPREA
Publicat: 25 dec. 2016
Redactor: Cezara ROMAN

 

Stimați colegi,

 

Dați-ne  voie ca de Crăciun, Sărbătoarea Nașterii Domnului, de Anul Nou – 2017, Anul Omagial al Sfintelor Icoane, al iconarilor și pictorilor bisericești, Anul comemorativ  al trecerii la Domnul a Patriarhului Justinian Marina, 1948-1977-martie, și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului, fostul Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, să vă urăm dumneavoastră obositorii zi de zi a realizării activității editurii Agata și a revistei Luceafărul, colaboratorilor, răspânditorilor și cititorilor cuvintelor lor – un respectuos și prietenesc  mesaj de Sărbători cu bine, La Mulți Ani și activitate încărcată de succes și în Anul care urmează.

Totodată, de la masa de scris, de la fereastră care poartă vederea spre Grădina Copou dar și spre Botoșani cu Mihai Eminescu și acolo,  în corespondență cu toți care ne acceptați, primiți mulțumirile noastre  pentru truda și bunăvoință manifestată față de lucrările noastre  și ale prietenilor noștri – membrii Cenaclului literar la distanță  publicate cu responsabilitate  în Luceafărul nostru.

Un cuvânt special de sănătate pentru conducătorii dublului Edificiu, domnii Ion Istrate și Georgică Manole, La Mulți Ani, de la cei de pe tărâmuri ieșene, care, după cum vă spuneam, așteptăm să treacă și pe la noi și Ștefan Hrușcă, cu colindele sale, melodii care să fie și pentru  dumnealor – conducătorii, dar și pentru dvs, colegii de rând melodii tradiționale, alinătoare, mângâietoare, de îmbărbătare,   înscrise și transmise în veșnicie, de la Ion N. Oprea, prof. Ana Dumitrescu și C. Hușanu.

Ion N. Oprea
22 decembrie 2016

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

2 comentarii la acestă însemnare

  1. marin ifrim spune:

    Felicitări pentru cum gândiți.Și pentru ce gândiți.Toată admirația. Cu drag și prețuire!

  2. D.M. Gaftoneanu spune:

    …Sincere aprecieri, d-le profesor OPREA! Elevul Dvs.,DMG.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania