Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Pentru susținerea revistei Luceafărul! Comunicat de presă (2)

FNDC – Fundația Națională pentru Dezvoltare Comunitară (www.fndc.ro)
Revista de cultură ,,Luceafărul” (http://www.luceafarul.net/revista-luceafarul)

Comunicat de presă (2)
Botoșani, 16 martie 2016

Prin educație și cultură să contribuim la dezvoltarea comunității!

Activitatea administrației, a colectivului de redacție și a tuturor colaboratorilor revistei Luceafărul(Bt) se realizează pe baza unui voluntariat acceptat, fără ca cineva să primească vreun avantaj material din aceasta. Câștigul revine publicului larg de unde provin peste 2500 de cititori fideli.
Dar se pune problema susținerii costurilor privind menținerea rezervării domeniului web, sistemului virtual cumpărat ca un serviciu de internet și găzduire,  actualizarea unor proceduri de redactare și editare, acțiuni de protecție și siguranță în mediul virtual, întreținerea și asigurarea cadrului ambiental al echipamentului IT și altele.
Resursele proprii și cele atrase din diferite sponsorizări pot asigura o funcționare de un nivel minim al sistemului publicației noastre.

O sursă legală de venituri și care ar permite apariția și  tipărirea a 5 numere pe săptămână (luni- vineri) ar fi ca fiecare dintre colaboratorii și cititorii revistei să lămurească cel puțin doi contribuabili – impozit pe venit din salarii  – să completeze un formular pe care să-l depună la ANAF pentru a recupera 2%, din ceea ce i s-a reținut ca impozit, în favoarea Fundației.

Acest lucru se face pe baza unor formulare: ,,230” și ,,200”, care se pot completa și online direct pe site-ul ANAF, unde este nevoie să vă înregistrați în Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF:  https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/formularInregistrare.jsp

Depunerea la ghișeul ANAF :

  1. se completează formularul 230 dacă ați realizat venituri numai din salarii. http://docreader.readspeaker.com/docreader/index.php?jsmode=1&cid=bunuu&lang=ro_ro&url=https%3A%2F%2Fstatic.anaf.ro%2Fstatic%2F10%2FAnaf%2Fformulare%2Fcerere_230_2014.pdf&v=Google%20Inc.

 Se completează cu datele de identificare (pct. I) și semnatura iar la punctul III  cu datele Fundației Naționale pentru Dezvoltare Comunitară, cod fiscal: 14715668, sediul social Botoșani str. 1 Decembrie nr.25, Cont IBAN: RO84RNCB0041147270540001  deschis la BCR Botoșani.

  1. formularul 200 se completează dacă s-au realizat și alte venituri în afara salariului.  http://docreader.readspeaker.com/docreader/?cid=bunuu&lang=ro_ro&url=https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_200_2014.pdf

Formulare completate se mai pot trimite către Administrația Financiară de care aparțineți prin poștă cu scrisoare recomandată sau depuse la sediul Fundației (FNDC) din Botoșani, str. 1 Decembrie nr.25.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania