Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

COMUNICAT DE PRESĂ

Redacția Revistei Luceafărul, în activitatea sa de gestionare a procedurilor de publicare, nu are în obișnuință de a prelua articole apărute în alte publicații /online/, decât în condițiile prevăzute de lege, specificând sursa primară, autorul și adresa pentru lecturarea integrală a materialului publicat de pe site-ul de origine. In aceste condiții nu putem publica decât max. 50-70% din conținutul articolului preluat.

De asemenea, nu publicăm în formatul online comentariile cu conținut neadecvat sau ale căror autori sunt neidentificabili.

Articolele care apar integral sunt o consecință a  voinței autorului, pe care o putem dovedi oricând cu suportul electronic prin care ne-a fost trimis la adresa redactiarevistei@luceafarul.net.

Conținutul publicației, atât formatul online cât și formatul tipărit, nu reprezintă în mod oficial opinia Revistei Luceafărul, a cărei unică responsabilitate este de a publica opiniile colaboratorilor ei. Răspunderea privind corectitudinea și coerența informațiilor prezentate, precum și eventuale consecințe revin autorilor, conform prevederilor legale.

Pentru conformitate,
Ion Istrate,
director, Revista Luceafărul

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania