Revista Luceafărul
 • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

  Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 14 → 2022

  REGULAMENTUL CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ PENTRU ELEVI ŞI STUDENŢI „VASILE VOICULESCU – ARC DE SUFLET PESTE TIMP”

  Primit pentru publicare: 28 aug. 2017
  Publicat: 28 aug. 2017
  Sponsorizat de Fundația editurii Agata (FNDC)
  Editor: Ion ISTRATE

   

  CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE LITERARĂ PENTRU ELEVI ŞI STUDENŢI „VASILE VOICULESCU –ARC DE SUFLET PESTE TIMP”

  REGULAMENT

   

  Fundaţia Academica „V. Voiculescu”, în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău și Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană” organizează, în ziua de 22 noiembrie 2017, cea de-a XVIII-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Literară pentru Elevi şi Studenţi „V. Voiculescu – Arc de suflet peste timp”. Concursul este organizat în memoria fondatorului acestuia, prof. dr. Valeriu Bistriceanu. Se va acorda un singur premiu în bani, în valoare de 500 de lei.  Celelalte premii, constând în diplome cărți și publicarea creațiilor, vor fi oferite de revistele ”Cartelul metaforelor”, ”Caietele de la Țintești”, ”Uscând o lacrimă” și ”Literadura”.

  Lucrările pentru concurs, constând în poezie, proză, eseu, maximum 3 pagini,  vor fi trimise în formă exclusiv electronică, până la data de 20 octombrie 2017, pe adresa: marinifrim@gmail.com cu menţiunea „Pentru Concursul <V. Voiculescu>”. Textele vor fi însoțite de un scurt CV. și datele de identificare ale concurentului. Participă numai elevi şi studenţi care nu au debutat în volum individual. Juriul va fi alcătuit din membri ai Uniunii Scriitorilor din România, numele acestora fiind prezentate după deliberare. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie 2017, ora 10.00 la Sala cenaclurilor a Casei de Cultură a Sindicatelor Buzău.  Câștigătorii vor fi anunțați în timp util.

  Preşedinte,                  Secretar,
   Roxelana Radu      Marin Ifrim  Abonare la articole via email

  Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

  Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

  Lasă un comentariu

  Drept de autor © 2009-2023 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
  Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
  Server virtual Romania

  Statistici T5