Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

ROTARY CLUB BOTOSANI: Bursele școlare “Prof. dr. Constantin Manolache” pentru anul scolar anul 2017-2018

Comunicat de presă

 

 

ROTARY CLUB BOTOSANI anuntă castigătorii Burselor școlare
“Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul școlar anul 2017-2018

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa școlară “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2017-2018 un număr de 3 burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.  Astfel in urma evaluării dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor  a stabilit elevii câstigătorii, acestia fiind:

  1. PETRESCU Bianca-Florina – Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” Botoșani, clasa a XI-a
  2. OLTEANU P. Grigore-Tudor – Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botosani – clasa a XII-a
  3. HLUȘCU Manuela – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada 1 septembrie – 16 octombrie 2017, acestea putând fi depuse la secretariatul partenerului in cadrul acestui proiect, Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.
Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascăl ce a initiat in tainele cărtilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate începând cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, în semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile următoare.
Clubul Rotary – Botoșani, organizatie non-guvernamentala si non-profit, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice,  profesioniști de elita în domeniul lor de activitate, are ca principiu/obiectiv, sustinerea performantei si a excelentei, prin implicarea în proiecte sociale, culturale, sportive si educationale, sub sloganul “A servi mai presus de sine însusi”.

Constantin Curcă,
presedinte Rotary Club Botosani 2017-2018Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.581 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5