Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

ROTARY CLUB BOTOSANI. Beneficiarii Burselor școlare “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul 2015-2016

Comunicat de presă
Primit: 19 oct.2015

ROTARY CLUB BOTOSANI anunta castigatorii Burselor scolare  “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul  2015-2016

rotariClubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2015-2016 un numar de 3 burse, fata de doua cate s-a anuntat initial. Acordarea si a acelei de-a treia burse a fost posibila prin implicarea CIBOCAZ SRL, condusa de rotarianul Constantin Curca, prin suplimentarea finantarii oferite proiectului nostru de sprijinire a performantei scolare.

Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor  a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

  1. IACOB DAYANA – Liceul de arta “Stefan Luchian” Botosani – clasa a XI-a
  2. NIȚU BIANCA-MARIA – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a IX-a
  3. ROTARU ANDREEA – Colegiul National “Mihai Eminescu” Botosani, clasa a-XI-a

Valoare unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada iunie-sept 2015, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.
Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal ce a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

 

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania