Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

„Satule, mândră grădină” din nou la Bucecea

Dorina roduPrimit pentru publicare: 18 mai 2016
Autor: Dorina RODU, redactor

 

„Satule, mândră grădină” din nou la Bucecea

În perioada 20-21 mai va avea loc  a XXXVII – a ediţie a festivalului „Satule, mândră grădină”, organizat de Centrul Grupul Etno- Folcloric ,,Fetele din Bucovina''     [1024x768]Cultural Bucecea şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Deschiderea va avea loc vineri la ora 14:00 cu Orchestra Populară “Rapsozii Botoşanilor”, condusă de dirijorul Ciprian Potoroacă. Orchestra va însoți concurenții împărțiți pe vârstă, de la 9 la 30 de ani. În această ediție președintele juriului va fi cunoscuta realizatoare  de emisiuni de la TVR, Elize Stan. A doua zi (sâmbătă), tot la ora 14:00 sunt programate festivitatea de premiere și gala laureaților.

Acest spectacol, devenit tradiție în orașul Bucecea, este unul din cele mai longevive manifestări din Moldova.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.581 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5