Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Se întâmplă la Muzeul de Artă Brașov în această săptămână… 

Biroul de PR al MAB ne amintește activitățile pe care muzeul le are pregătite pentru publicul de toate vârstele.

  • Astfel, săptămâna aceasta << artiștii brașoveni transformă muzeul în atelier de creație în cea de-a treia ediție a proiectului „Re:Imagine Brașov”. Vineri, începând cu ora 17, îi avem alături pe Beatrice Gherghel, Alexandra Gold, Homeboy, Xenia Pamfil, Teodora Pica, însoțiți pe căile inspirației de Radu Croitoru la violoncel și Ana-Maria Negrea la pian. Va fi o seară fenomenală și vom afla cum arată Brașovul închipuit de artiștii contemporani.
  • Pentru copiii care sunt curioși ce fac oamenii care lucrează la Muzeul de Artă Brașov, programul „Școala de Vară” vine în întâmpinarea unora dintre cele mai importante întrebări: cum află tot istoricul de artă? ce trebuie să faci ca să obții o expoziție? de ce nu poate oricine să restaureze o operă de artă? care sunt calitățile pe care trebuie să le îndeplinească un ghid?
  • Suntem la final de iunie, ceea ce înseamnă că e și ultima săptămână în care Exponatul lunii este o frumoasă pictură realizată de Heinrich Schunn: https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaBrasov/posts/735453211916522
  • Galeria de Artă Românească este închisă momentan căci realizăm lucrări de întreținere, dar vă așteptăm în vizită la o excepțională expoziție temporară curatoriată de Dr. Radu Popica, istoric: „Modernism și avangardă. Arta transilvăneană interbelică”. Lucrările sunt din colecția Muzeului de Artă Brașov și din colecția Dr. Josef Böhm>>.
  • Vă încurajăm să vizitați MAB !


Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania