Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Sprijinitori ai Luceafărului. Nucleul de la Iași

Am primit,  la redacție, mesaje de  atenție de la un grup de personalități ieșene care s-au constituit într-un adevarat nucleu de sprijin al revistei Luceafărul:
 Stimate Domnule Ion Istrate,/ În zilele festive de primăvară a lui Martie, pentru Dumneavoastră şi pentru toți distinşii colaboratori și cititori, dorim o primăvară însorită cu pace şi deosebite succese şi bucurii în preţioasa activitate! /Cu aleasă consideraţie şi sinceră prietenie,/Prof.Ana Dumitrescu, dr.Teona Scopos şi Jr.Ion N. Oprea.
 Mulțumesc pentru tot. Ma simt onorată să cunosc munca din redacția dumneavoastră. Vă cunosc datorita distinsei doamne A. Dumitrescu și a distinsului domn Ion N. Oprea. Datorită dumnealor si dumneavoastră, sunt mandră că sunt româncă… și moldoveancă pe deasupra, cu drag și dor de meleagurile botoșănene. Când îmi vor permite împrejurările și mai ales timpul, voi îndrăzni să va mai trimit din cele scrise prin vreme si vremuri de acum./ LA MULȚI ȘI BUNI ANI doamnelor din Redacție și din viața dumneavoastră !/ Dr.Teona Scopos.
Inițiatorul sau întemeietorul, cum zicem noi, colaborării ieșene cu publicația noastră este, desigur, Ion N. Oprea – jurnalist de renume, scriitor și publicist.
Și avem, așadar, la Iași, un nucleu de sprijinitori care ne onorează cu o colaborare fructuoasă și de valoare: Acad. Alexandru Zub, prof. univ. Dr. Ion H. Ciubotaru; prof.Vasile Fetescu – scriitor; prof. Ana Dumitrescu; Dr. Teona Scopos – poetă; prof. Stefan Răduță – poet; prof. Haralambie Holic – istoric, monografist.

Sperăm ca vremurile să ne ajute și să avem putința necesară să  răsplătim această onorantă colaborare, grupând materiale publicate pentru a fi tipărite în  Colecția Cărțile Revistei Luceafărul și, cel puțin, organizarea unor întâlniri periodice la Teiul lui Eminescu din Copou.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania