Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Scrisoare. Ion N. Oprea, revistei Luceafărul-Botoșani

Revistei Luceafărul-Botoșani
Colegiului redacțional
Domnilor Ion Istrate-director, George Manole – redactor-șef

 

Emoționat pentru noblețea gestului Dumneavoastră față de mine și pentru aprecierea  muncii  mele  la revista Luceafărul, care mi-a prilejuit atâtea satisfacții nu numai sufletești  ci  și intelectuale  prin  realizarea unor cărți care altfel n-ar fi avut conținutul și calitatea pe care o au, vă declar eu și colaboratoarea mea prof. Ana Dumitrescu, în ceea ce realizez eu pe hârtie, sunt și rămân îndatorat laboratorului  Dumneavoastră  literar,  deosebit de valoros, generos și competent.
Mulțumindu-vă nu doar pentru gestul de azi, ci și un îndemn pentru munca de mâine, personal mă simt onorat,  folosind prilejul de față pentru a vă transmite cu prilejul Paștelui  2016 , sărbători fericite cu sănătate și succese, pe măsura generozității menționate.

La mulți ani!

Cu respect,  Ion N. Oprea
28 aprilie 2016.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.591 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5