Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

,,Tăcute dialoguri”, Expoziție de artă plastică

Comunicat de presă

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă, la Galeriile de Artă ,,Ştefan Luchian” Botoşani, în luna septembrie 2013, expoziţia de artă plastică ,,Tăcute dialoguri”, cu lucrări semnate de artistul plastic Mihai ZAIŢ, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România – Filiala Iaşi.

Artistul, originar din Săveni, judeţul Botoşani, este asolvent al Facultăţii de arte plastice, Iaşi, 1973, clasa profesor Francisc Bartok şi actualmente profesor la  Şcoala „B.P. Haşdeu” din Iaşi.

În cea de-a 18 expoziţie personală, Mihai ZAIŢ prezintă publicului botoşănean un număr de 33 de lucrări realizate în acuarelă, având ca tematică ilustrarea plastică a frumuseţilor aparte ale peisajului românesc, atât din zona rurală, cât şi cea urbană, lucrări realizate în taberele de creaţie la care a participat în ultima perioadă.

Prezintă: Prof.univ. dr. Mihai PĂSTRĂGUŞ (Iaşi)
Vernisaj: sâmbătă, 7 septembrie 2013, ora 11.
Progrm de vizitare: zilnic 9 – 17. Intrare liberă.

Întocmit,
Florescu Ana-muzeograf

T¦éCUTE DIALOGURI [800x600]Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.592 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5