Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Un addendum. cetățeanului de onoare Ion Mureșan, poet

Un addendum
cetățeanului de onoare Ion Mureșan, poet

Un adagio
vocaliștilor ce se îngrijesc de onoarea poetului

 

După ce Revista Luceafărul a fost amestecată într-o împrejurare publică dezagreabilă, situație pe care redacția nu a dorit-o, și ca urmare a unor mesaje și comunicări primite prin mijloacele tehnice al site-ului www.luceafarul.net, cu tot respectul pentru cititorii noștri, la gândul de speranță că nu voi crea impresia unei banalități provocate de insistență pe un anume subiect, revin cu unele menționări în legătură cu poetul Ion Mureșan.

Regret că în spațiul publicației pe care o conduc au fost publicate articole și comentarii, care au provocat neplăceri poetului Ion Mureșan sau celor care au fundamentat propunerea pentru acordarea Titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Botoșani.

Apreciez creațiile domnului Ion Mureșan și cred că, prin cele publicate, nu s-au văzut note de a minimaliza judecata de valoare a juriului, care a apreciat și a acordat Premiul Naţional de Poezie Mihai Eminescu pentru Opera Omnia pentru anul 2013. Nu poate fi și nu a fost o pretenție de a ne spune părerea în acest sens.

La redacția noastră, după solicitare, a parvenit în clar (lizibil) adeverința cu pricina, document pe care îl atașăm acestui text, fără comentarii.

Imi cer scuze, în numele colaboratorilor revistei, de încrâncenarea opiniilor exprimate și provocate, pentru că nu e subiectul pe care trebuie să-l dezbatem în publicația de cultură Luceafărul. Această chestiune este o problemă a societății civile și un atribut clar al Consiliului local. Și, probabail, în zilele următoare vom asista la lucruri neașteptate și mult mai de surpriză!

Dorința mea este de a  salva onoarea domnului Ion Mureșan!
Dar cum sinceritate nu e, nu văd ce aș mai putea face!

Adev,Muresan [1024x768]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania