Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Un membru al Cenaclului de la distanţă, Terzi Petre, basarabean-ilfovean, invitat să devină membru în Asociaţia Internaţională pentru Economie Energetică

 

Dragi prieteni !

Acest sfârșit de an mi-a adus o mare bucurie, pe care doresc să o împart cu voi  !

Stimată D-na Doctor Violeta Molagic.Cu această ocazie vă declar că sunt încă in viață datorită Dvs. și medicilor cardiologi de la Spitalul de Urgență Floreasca.

Ieri 13 dec. am fost invitat să devin membru la:  Asociația Internațională pentru Economie Energetică  https://www.iaee.org/en/publications/scope.aspx IAEE se mândrește cu faptul că este un loc în care profesioniștii din domeniul economiei energetice pot afla rapid despre literatura și sursele oamenilor din fiecare sub-câmp .

Obiective și domeniu de aplicare> „The Energy Journal” este jurnalul bi-lunar oficial al IAEE. A fost fondată în 1980 pentru a promova avansarea și diseminarea de noi cunoștințe despre energie și subiecte conexe. Redactorii se străduiesc să publice o combinație de lucrări teoretice, empirice și politice în domeniul economiei energetice. Articolele publicate în Energy Journal oferă analize riguroase și inovatoare de interes pentru cadrele universitare, profesioniștii din industria energetică, funcționarii publici și autoritățile de reglementare și comunitatea financiară, precum analiștii Wall Street.

Fiecare număr conține articole originale arbitrate, note scurte și recenzii de carte pe teme legate de energie. Articole non-tehnice pe probleme de politică importante sunt publicate în secțiunea „Perspective energetice”. O secțiune „Forum de cercetare” raportează apariția de noi metode analitice pentru analiza economică a energiei (Le-am răspuns – VĂ mulțumesc mult pentru a fi invitat să devin membru al Asociației Internaționale pe care o conduceți.  In atașamente veți găsi o scrisore de prezentare a SPERIN – Societatea pentru Promovarea Energiilor Regenerabile, Inepuizabile și Noi.  Până in oct. 2005, am fost Președinte al SPERIN, după care am devenit Vicepreședinte. Pentru mai multe informații puteți accesa  paginile  Facebook:   https://www.facebook.com/terzi.petre precum și  SPERIN București.  Cu cele mai bune gânduri, Prof.dr.ing. Terzi Petre -Viceprețedinte al SPERIN-Societatea pentru Promovarea Energiilor Regenerabile, Inepuizabile și Noi, din cadrul Univ. Politehnica București.

 Desemnat ” Man of Year 2009 -for Romania” , de către American Biographical Institute, Inc. – Host of The World Forum, University of CAMBRIDGE, England. Sunt binevenite contribuțiile care acoperă toate domeniile majore ale economiei energetice.

 Mă rog lui D-zeu să fie într-un ceas bun și să-mi dăruiască sănătatea de care voi avea nevoie  !Aceasta mă va obliga să fiu mai activ în cadrul SPERIN  – SOCIETATEA pentru PROMOVAREA ENERGIILOR REGENERABILE, INEPUIZABILE si NOI, Universitatea POLITEHNICA, Facultatea de Energeticã, Catedra de Hidraulicã si Masini hidraulice, Bucureşti.

Nascut in  localitatea Curciu, Ismail, azi Ucraina, in anul 1937 unde am copilărit.

Amanunte din viaţa mea tumultoasă, incepând cu copilaria şi până la terminarea facultăţii, se găsesc in materialul din capitolul Diverse, intitulat „ Petruşca nu poate să uite „ publicat în Antologii, seria „Istorii, comentarii, miscelanea”, cordonator Ion N. Oprea, Iaşi, Editura Armonii Culturale-Adjud, România.

Pentru conformitate, Ion N. Oprea, 14 decembrie 2010.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania