Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Un nou trofeu pentru o botoşăneancă la un festival muzical

 karina todireanu-2 [800x600]Botoșăneanca Todireanu Karina, elevă la Liceul de Artă Ștefan Luchian din Botoșani, a câștigat, la finele săptămânii trecute, trofeul categoriei de vârstă 11-14 ani a Festivalului Național de Muzică pentru copii și tineret „Comoara Moldovei”, ediția a – VII – a. Din județul Botoșani a participat la acest concurs doar Karina Ioana Todireanu, care a interpretat piesa “Trăiesc” din repertoriul Angelei Similea.

Karina Todireanu are 11 ani, este elevă a Liceului de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani şi deţine mai multe premii la diverse festivaluri musicale de gen. Copila a ținut să mulțumească profesoarei sale de canto, Anca Apetroaiei, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fără de care nu ar fi fost posibile cucerirea tuturor premiilor obținute în ultimul an.

Din juriul concursului au făcut parte compozitorii Marcel Iorga în calitate de presedinte al juriului, Dumitru Jijie, Claudiu Bulete, acesta din urmă fiind compozitorul piesei “Ardelean show” interpretată anul acesta la secţiunea Interpretare a Festivalului Mamaia Copiilor de către Ilinca Maria Băcilă, cea care câştigat trofeul.

karina todireanu [800x600]Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.587 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5