Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Salonul Hunedorean al Cărții, 15 – 18 octombrie 2024

   Potrivit domnului Ioan Sebastian Bara, manager al Bibliotecii Județene ”Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva,   în perioada 15 – 18 octombrie 2024, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle d’Or, se desfășoară cea de-a XXIII-a ediție a Salonului Hunedorean al Cărții, eveniment cultural devenit tradițional, mult  apreciat de iubitorii de carte, nu doar din Deva dar și din județul Hunedoara și din județele învecinate.
    Organizat de Biblioteca Județeană ”Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara,         Salonul  va fi accesibil publicului zilnic între orele 10:00 și 20:00, intrarea fiind gratuită.
   ”Salonul Hunedorean al Cărții este evenimentul cultural pe care biblioteca județeană îl pregătește din timp, cu mult profesionalism, cu drag și respect față de cititorii fideli, față de toți prietenii cărții, față de oaspeț: scriitori, edituri, librari. Ca și în anii precedenți, și la această ediție vom avea o participare numeroasă, concretizată în cele peste 90 de edituri.

Așteptat cu nerăbdare de miile de iubitori de lectură care îi vor trece pragul, Salonul Hunedorean al Cărții va prilejui întâlnirea cu personalități de marcă ale culturii noastre care își vor lansa cărțile la Deva. De asemenea, editurile, distribuitorii de carte, librarii și bibliotecarii prezenți la Deva vor fi într-un permanent dialog cu un public avizat, care știe să aprecieze valoarea unei cărți. Este o bucurie pentru noi să constatăm că, deși ne aflăm în era internetului, lectura cărților în format tradițional, pe hârtie, nu și-a spus încă ultimul cuvânt și plăcerea cititului, a răsfoitului unei astfel de cărți nu va dispărea prea curând. Așteptăm, prin urmare, același public numeros, de toate vârstele și ocupațiile, iubitorii de carte și de lectură pentru care, an de an, Salonul Hunedorean al Cărții este o mare sărbătoare a spiritului” a menționat Ioan Sebastian Bara, în comunicatul de presă dat publicității.

                                                                                                                         Ioan Vasiu/ UZPR 


Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania