Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

ACoR te angajează în comuna ta!

ACoR te angajează în comuna ta!

Asociația Comunelor din Romania recrutează 100 de persoane fără loc de muncă din zonele rurale pentru formare și angajare în cadrul proiectului european „Stimularea ocupării active, a dezvoltării antreprenoriale și a economiei nonagricole durabile prin formarea și implicarea resurselor umane din zonele rurale”.

Dacă în prezent te afli în căutarea unui loc de muncă, ai absolvit o instituție de învățământ superior și ai domiciliul într-o zonă rurală din regiunile Nord Vest, Nord Est, Sud Est, Sud – Muntenia și Centru, ai toate șansele să te numeri printre cei 100 de cursanți care vor beneficia de unul dintre cursurile certificate organizate de Asociația Comunelor din România.

Vei învăța tot ce trebuie să ştii despre cum să începi și să gestionezi o mică afacere chiar în comunitatea ta, de la noțiuni de contabilitate până la opțiunile de finanțare și fondurile europene disponibile pentru afacerea ta.

Iar dacă te numeri printre cei mai buni 31 de cursanți, vei fi angajat și plătit pentru maxim 18 luni în cadrul birourilor de informare create în proiect.

Candidații sunt invitați să trimită un CV (format Europass) pe adresa recrutare@comunepro.ro  până la 30 septembrie 2011. Asistentul în proiect va prelua CV-urile și va asista candidații în depunerea documentației necesare și parcurgerea etapelor de selecție.

 Contacte:
Marius Gubernat – Manager de Proiect – 0724 356 428
Alexandra Gheorghe – Asistent Proiect – 0736 802 102

 Un proiect implementat de Asociația Comunelor din România împreună cu partenerii săi:  Fundația Națională pentru Dezvoltare Comunitară (www.fndc.ro),  Centrul Rural European de Studii și Cooperare (www.cresc.eu), Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.fdsc.ro),  ABN Impresa Sociale,  LERICA Italia – Agenție de Formare și Consultanță, ARIS Italia – Societate Cooperativă de Formare și Cercetare.

Anunt_recrutare_ACoR,2011
Erata la anuntul oficial: referitor la termenul de depunerea CV-ului, in loc de ,,31 iulie 2011,, se va citi ,,30 septembrie 2011”.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania