Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Arena revistelor: Pro SAECULUM

ProSAECULUM, revistă de cultură, literatură și artă

Au apărut numerele 1-2/(85-86), 15 ianuarie-1 martie 2013

Publicația apare, la Focșani, din 2001 și este fondată de Alexandru Deșliu și Valeriu Anghel, Redactor șef – [Mircea Dinutz] -, Secretar de redacție – Rodica Lăzărescu -, Colegiu redacțional – Constantin Coroiu, Horia Dumitrescu, Maria Nițu, Florentin Popescu, Octavian Soviany și Elena Stoicu -, Colegiul director – Gheorghe Buzatu, Radu Cârneci, Irina Petraș, acad. Dumitru Radu Popescu, Liviu Ioan Stoiciu și Magda Ursache -, Tehnoredactare – Nicoleta Zorzon -, Fotografii – Costică Răduc.Saeculum,1-2 [800x600]

Saeculum,2 [800x600]

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.593 de abonați

1 comentariu la acestă însemnare

  1. Lucia Olaru Nenati spune:

    Cred ca cel mai potrivit comentariu este un moment de reculegere pentru cel care a fost redactorul sef al acestei reviste, carturarul si omul de cultura Mircea Dinutz, cel care va ramane legat structural, cred ca chiar si dupa regretabila lui plecare la cele vesnice, de numele acestei onorabile publicatii. Odihneasca-se in pace si fie pomenit ca un om de inalta valoare si conduita morala.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5