Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

ATENȚIONARE! Termeni și condiții privind drepturile de autor

 

Termeni și condiții

Conținutul revistei Luceafărul intră sub incidența prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Dreptul asupra articolelor publicate aparține, pe de o parte, autorului textului și, de pe altă parte, revistei Luceafărul.net în calitate de editor și proprietar de publicație, unde conținutul se publică în format online sau tipărit.

Preluarea parțială și republicarea în mediul ONLINE este permisă în procent de 20% din volumul conținutului. În aceste condiții orice preluare se poate face NUMAI cu citarea sursei și inserarea unui LINK ACTIV către pagina articolului din luceafarul.net. Preluarea integrală a textelor în mediul ONLINE este INTERZISĂ fără acordul autorului care a semnat articolul sau al revistei Luceafărul.

Orice preluare parțială sau integrală a textelor și folosite în FORMATE SCRISE (cărți, reviste, ziare etc) se face cu acordul scris al revistei Luceafărul, atunci când conținutul a fost publicat integral pentru prima oară în această publicație.

Precizări:

  1. Orice articol, trimis prin mijloacele online sau prin Poșta/curier către luceafărul.net prin adrese electronice valide sau plic poștal, este publicat numai dacă editorul revistei consideră că este adecvat declarației de principiu a proprietarului revistei (text publicat la adresa: http://www.luceafarul.net/revista-luceafarul).
  2. Trimiterea articolelor de către autor se face cu însoțirea unui text (cel scris cu majuscule) din care să rezulte acordul necondiționat pentru publicare în formatele online sau tipărit ale revistei sau (evitând scrierea textului) SUNT DE ACORD cu Termeni și condițiile publicate la adresa http://www.luceafarul.net/atentionare-termeni-si-conditii:

„SUNT AUTORUL ACESTUI TEXT, NEPUBLICAT PÂNĂ ACUM ÎN ALTE PUBLICAȚII SAU CĂRȚI, ȘI SUNT DE ACORD PENTRU A FI PUBLICAT ÎN REVISTA LUCEAFĂRUL, CEDÂND ÎN MOD GRATUIT DREPTURILE MELE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII ÎN REVISTĂ ȘI ÎN COLECȚIILE SAU CULEGERILE DE ARTICOLE EDITATE DE REVISTĂ SAU DE EDITURA AGATA, ÎN CONDIȚIILE LEGII NR. 8/1996. ÎN CONDIȚIILE ART. 45 DIN LEGE, ÎMI PĂSTREZ DREPTUL DE O UTILIZA SUB ORICE FORMĂ, CU CONDIȚIA SĂ NU PREJUDICIEZ PUBLICAȚIA ÎN CARE A APĂRUT OPERA.
ÎN CAZUL CÂND ULTERIOR VOI CEDA ACEST DREPT ȘI ALTOR PUBLICAȚII VOI FACE MENȚIUNEA CĂ SURSA PRIMARĂ A PUBLICĂRII ESTE REVISTA LUCEAFĂRUL.net
ÎN CAZUL CÂND ARTICOLELE PROPRIETATEA MEA PUBLICATE ÎN LUCEAFARUL.net VOR FI SELECTATE ȘI PUBLICATE ÎN FORMATE SCRISE, VOI FACE MENȚIUNEA: Publicat la data… în revista Luceafărul.net, editor Ion Istrate.

  1. Proprietarul publicației Luceafărul (ISSN: 065 – 4200) își rezervă dreptul de a îndepărta articolul și imaginile foto din formatul online după trecerea unui an de la publicare.

 

Notă:


Toate acestea am decis să fi cunoscute de public și, în special, de autorii articolelor trimise pentru a fi publicate în Luceafărul, tocmai pentru a le proteja drepturile pe care le au conform legislației în vigoare. Am întreprins acest demers, pentru că am observat că diferiți subiecți, mai ales din mediul online, folosesc conținutul unor articole publicate în Luceafărul.net, fără a ține cont că autorii lor au drepturi legale de proprietate și că există drepturi conexe de autor, care revin Revistei Luceafărul.
Sper ca toate aceste precizări să nu producă vreo confuzie, care să altereze înțelegerea grijii noastre pentru cei ce care au decis în mod voluntar să colaboreze cu publicația noastră.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania