Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Cărțile condeierului magic, ION N. OPREA, într-o mini expoziție la Agata

Primit pentru publicare: 28 mai 2017
REPORTAJ
Autor: Ion ISTRATE
Publicat: 28 mai 2017

 

Cărțile condeierului magic, ION N. OPREA, într-o mini expoziție la Agata

 

E deja trecut de-o săptămână de la întâlnirea care a vizat lansarea a trei cărți apărute recent la editura Agata: Scriitori și publiciști botoșănene. Dicționar biobibliografic. Ed. a 3-a Rev. și Ad., Silvia LAZAROVICI; Cugetări latine trecute prin filtrul istoriei și Adevăr și minciună, poezii, semnate de Ovidiu CHLEARU.

Cu această ocazie, a fost organizată și o Expoziție de carte – INO, ION N. OPREA, un scriitor și publicist de renume, din Iași, vechi prieten și colaborator, de altminteri, Membru Fondator de Onoare al revistei LUCEAFĂRUL. Acest lucru a fot posibil prin faptul că, de fiecare dată, la o nouă carte a Domniei sale ieșită de sub tipar, sunt sigur, prima acțiune de donație este adresată publicației noastre.

Modul de prezentare al cărților primite a fost asociat cu câteva obiecte din inventarul zestrei noastre, ca semn de prețuire și loc de cinste a celui care iubește și promovează valorile tradiționale ale satului românesc – ION N. OPREA.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.592 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5