Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

CATREN UMORISTIC: PAUL-MIRCEA IORDACHE

Catren, IordacheUniunea Vatra Românească Filiala Botoșani organizează în ziua de 30 august 2013, orele  11.00, lansare de carte la Biblioteca Județeană ,,Mihai Eminescu”, în Sala de expoziții numismatice. În acest cadru vor fi prezentate volumele: ,,Jocul umbrelor” și ,,Ochiul bufniței”- poeme și micropoeme- autor Paul-Mircea Iordache, Editura TAIDA, Iași, 2013.

…Reflecţie umoristică despre spiritul de echipă al slujitorilor cuvântului scris la apropiata aniversare a Zilei Limbii Române… şi cam atât!  În restul anului, într-un permanent joc al umbrelor, urmăriţi de ochiul de bufniţă al neiertătorului critic literar de ocazie, nefericiţii scriitori, precum diamantele, cu cât ajung tot mai mari, cu atât sunt mai suspectaţi că ar putea fi, de fapt, nişte imitaţii ale bineşlefuiţilor înaintemergători…J)))

Á la nenea Caragiale…

Motto: ,,Talentul este deci puterea de expresivitate ce o au îndeosebi unii, pe lângă iritabilitatea pe care o au toţi.”  (I.L. Caragiale)

…Meditez la unitate, revenind la…„cestiune”-
La propuneri şi intenţii, ne pricepem de minune!
Când ne apucăm de treabă, înţelegerea se schimbă…
Explicaţii? Numai una: nu vorbim aceeaşi limbă!Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.570 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5