Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 15 → 2023

CE dorește ridicarea vizelor pentru cetăţenii Republicii Moldova

Barroso: CE va propune ridicarea vizelor pentru cetăţenii Republica Moldova

Sursa: http://www.mediafax.ro

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, că CE va propune ridicarea vizelor pentru cetăţenii Republica Moldova, la summitul Parteneriatului Estic, care va avea loc la Vilnius, la sfârşitul lunii noiembrie.

Anunţul a fost făcut la Bruxelles, într-o conferinţă de presă comună cu premierul român, Victor Ponta, şi cu cel moldovean, Iurie Leancă.

„Sunt extrem de mulţumit să anunţ astăzi că, după eforturi considerabile făcute de autorităţile moldovene în ultimii trei ani, raportul Comisiei privind liberalizarea vizelor (…) stabileşte că R. Moldova îndeplineşte toate obiectivele stabilite”, a precizat preşedintele Comisiei Europene, după o întrevedere cu cei doi premieri.

Barroso a mai spus că „la viitorul summit al Parteneriatului Estic, Comisia Europeană va prezenta o propunere legislativă privind ridicarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni care deţin paşapoarte biometrice”.

[…]

Articol complet la http://www.mediafax.ro/externe/barroso-ce-va-propune-ridicarea-vizelor-pentru-cetatenii-republica-moldova-11689171Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2023 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania