Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Concursul Agata 2009

Concursul Naţional de Software Educaţional Agata 2009

Editura AGATA în parteneriat cu Asociația GREPIT, în perioada 13 mai-13 iunie a.c., la Botoșani, organizează Prima Ediție a Concursului Național de Creație ”Sofware Educational-Agata 2009 „.

Ediția din acest an, a cărei fază de masă s-a desfășurat în perioada 13-31 mai 2009, va reuni în etapa finală 10 participanți din 6 județe. Aceștia au fost selectați în urma evaluării lucrărilor a peste 20 de particiapanți.

Evenimentul va cuprinde atât prezentarea celor mai noi tendințe și evoluții din domeniu cât și foarte multe sesiuni interactive, demonstrații tehnice și întâlniri dedicate promovării jocului logic şi descoperirii bucuriei creării de soft de calitate, inteligibil şi original.

Detalii despre concurs se găsesc la pagina oficială: www.concurs.agata.ro.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.587 de abonați

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2019 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5