Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Concursul de poezie inițiat de Maestrul Corneliu Leu, în reluare, ed. 2015

Comunicat de presă

 

Sunt in masura sa aduc la cunostinta tuturor creatorilor si iubitorilor de poezie ca vom relua concursul de poezie pe tematica Leu,Corneliusocial-patriotica initiat de Maestrul Corneliu Leu  cu putin timp inainte de a pleca dintre noi, concurs caruia i-a fost destinata pagina 3 a revistei online PORT@LEU – unde sunt deja postate elementele de baza ale regulamentului concursului, un grupaj ilustrativ si primele poeme trimise pentru concurs. Va invit sa accesati linkul
sa va luati elan si sa trimiteti poezii. Folositi adresa mea (marian1950@gmail.com) .
Reamintesc, primul episod al concursului-serial se va incheia de Ziua Limbii Romane – 31 August 2015. Poeziile trimise vor fi postate pe pagina in mod esalonat (o data pe saptamana), urmand ca cititorii sa le noteze, iar juriul sa consfinteasca vointa publicului cititor. Va voi semnala fiecare nou val de poezii trimise, constient fiind ca domniile voastre, chiar autori fiind, veti constitui juriul-public.
Poeziile acceptate pentru concurs vor fi publicate fara indicarea autorului, spre a fi notate – cu o saptamana inainte de finalul episodului, pagina urmand sa contina rezultatele concursului si poeziile premiate, cu numele autorilor.
Participand la acest concurs – ce va ramane dedicat memoriei Maestrului Corneliu Leu – consider ca aducem un omagiu personalitatii si creatiei sale, cinstim si slujim poezia si limba romana.
Marian Ilie


Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania