Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

De Ziua Drapelului Național: Platforma Unionistă ACȚIUNEA 2012

Comunicat de presă al Platformei Unioniste ACȚIUNEA 2012

2 darpele,o rominie

 

 

 

 

 

 

 

Mândri că suntem români!

Vino vineri 26 iunie, să sărbatorim împreună Ziua Drapelului Național!!!

Dacă ai vreun steag sau eșarfă tricoloră, nu uita să le aduci!
Ne adunăm în fața Muzeului Județean de Istorie și ne deplasăm împreună spre Centrul Istoric al Botoșanilor.

Platforma Acțiunea 2012, filiala Botoșani, organizează astăzi un marș cu ocazia zilei Drapelului Național, începând cu orele 16.00, din fața Muzeului Județean de Istorie, de pe Pietonalul Unirii, cu deplasare spre Uvertura Mall.

Prin această modalitate dorim să le aducem la cunoștiință botoșănenilor că drapelul reprezintă un simbol al țării nostre și această zi trebuie cinstită cu onoare, patriotism, astfel rugăm toți care simt în cuget la fel ca noi să ni se alăture.

Acest eveniment este premergător mai multor evenimente care se vor desfășura în țară, dar și la Chișinău, după ziua Tricolorului, imediat pe 28 iunie vom comemora în marile orașe din țară și din Republica Moldova, raptul teritorial din 1940, când armatele sovietice au ocupat şi anexat Basarabia,  Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, continuând cu 5 iulie, când ne vom aduna la Chișinău, cerând reUnirea Basarabiei cu România.

Transmitem, astfel, un mesaj către Chișinău: toată suflarea românească este alături de frații de peste Prut în cuget și acțiuni . Nu am uitat actul criminal, teribil și nedrept prin care o parte a Țării a fost rupta și lăsată strainilor si suntem pregatiti sa reparam greșelile istoriei, cerând pe 5 iulie, in Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău reUnirea Basarabiei cu România.

Să cinstim cum se cuvine ale noastre sfinte culori și să ne vedem cât mai numeroși la Chișinău pe 5 iulie la Marea Adunare Națională! FĂRĂ PAȘAPORT!

Platforma Unionistă ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

 Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania