Revista Luceafărul
 • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Dr. Teona Scopos, membră a Cenaclului, lui Ion N. Oprea, coordonator,  la împlinirea a 88 de ani de viaţă

 

Dr. Teona Scopos, membră a Cenaclului, lui Ion N. Oprea, coordonator,  la împlinirea a 88 de ani de viaţă

STIMATE  DOMNULE  OPREA,

             Abia am ajuns de la serviciu…dar prefer întâi să vă spun TOATE  BUNE  pentru ziua de astăzi… apoi să-mi văd de treburile de acasă.

             Să fiți… în primul rând  SĂNĂTOS… SĂNĂTOS… SĂNĂTOS ! Viața nu este ușoară pentru nimeni… dar trebuie trăită după destinul și datul fiecăruia. Darul și binecuvântarea de a scrie să vă însenineze mintea și să vă  dea sufletului tinerețe.Să nu regretați nimic.Nici ceea ce ați făcut… nici ceea ce nu ați făcut.Ați mers și mergeți pe un drum presărat cu de toate : speranțe…regrete….neîmpliniri…lacrimi…pierderi…bucurii…apoi alte speranțe…alte regrete…alte lacrimi…alte bucurii… și tot așa…, ca noi toţi. Scrisul v-a înnobilat viața, v-a adus și suferință…dar și împliniri. Sunteți un OM respectat… iubit… citit și recitit de mulți… mulți… mulți… Asta e un fel de nemurire…o moștenire scumpă pentru cei care vă vor urma. Să fiți mândru pentru tot ceea ce ați realizat. Să fiți mâdru pentru bunii prieteni pe care îi aveţi. Aici… și Dincolo de stele…există suflete care vă sunt aproape. Câți se pot lăuda cu așa ceva? Câţi au biblioteca personală-personală, cu atâtea volume, pe care aţi creat-o dvs?

              Să nu aveți suferințe… sau să nu le luați în seamă… Să mulțumiți bunului DUMNEZEU pentru harul cu care v-a binecuvântat. Să vă bucurați de soare… de flori… de vorbe bune și cinstite…de hârtia albă din fața ochilor … gata să primească …prin meșteșugite slove… parte din sufletul și gândirea dumneavoastră, a prietenilor şi cenacliştilor noştri din ce în ce tot mai mulţi, chiar dacă sunt zile de covid-19, 2020.

                                      Să vă ajute CEL  DE  SUS în tot și în toate!     LA  MULȚI, BUNI  ȘI  FRUMOȘI  ANI !, 28 aprilie 2020.Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

1 comentariu la acestă însemnare

 1. Stimate domnule Oprea,
  La această zi aniversară vă urez sănătate, că-i mai bună decât toate, să aveți pe card și bani, voie bună, „La mulți ani!”
  Vă ofer o…
  http://lenusa.ning.com/profiles/blogs/jocuri-de-cuvinte-ampanie
  Un membru al cenaclului,
  bun creștin,
  Nițu Constantin

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania