Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 16 → 2024

Foarte important! Scrierea cu diacritice

FOARTE IMPORTANT!

In atenţia colaboratorilor noştri!

Deoarece primim la redacţie material propuse pentru publicare fără ca textul scris să respecte cerinţele noastre, suntem nevoiţi a face câteva precizări:

1.Textele pot fi depuse în format electronic /word.doc/ redactate cu diacritice, cu caractere „Times New Roman” mărimea 10, la Redacţia Revistei ”Luceafărul” din Botoşani, str. 1 Decembrie, nr. 25 sau pot fi trimise prin email: redactiarevistei@luceafarul.net. Lucrările nu vor fi publicate fără acceptul expres al autorului. Vă rugăm să revedeţi: http://www.luceafarul.net/revista-luceafarul

2.Imaginile şi reprezentările grafice să fie ataşate în fişiere separate de fişierul text. Acestea trebuie să fie în format /jpeg/ şi să nu depăşească mărimea de 200 KB.

3.Şi pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot ce se publică online se tipăreşte pe suport de hârtie şi/sau magnetic, avem în vedere ca toate materiale care sunt trimise în formate necorespunzătoare, spre regretul nostru, să nu fi acceptate spre publicare.

Notă lămuritoare :
1.http://www.luceafarul.net/revista-luceafarul
2.Textul tipărit fără diacritice se pedepsește, conform Legii nr. 183 din 16 mai 2006, Scrierea cu diacritice, art. 6: (1) „Nerespectarea obligațiilor prevăzute la art. 3-5 constituie contravenție și se sancționează […]”Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.661 de abonați.

1 comentariu la acestă însemnare

  1. Horga Mihai spune:

    Eu aștept măcar un ex. din revista tipărită …de multă vreme.
    Dar textele care nu respectă regulile ortografice ( lipsa semnelor de punctuație, nefolosirea majusculelor,etc.) se vor respinge?
    Cred că aceasta e principala problemă, nu mărimea literei, word.doc. care nu sunt stăpânite de toți autorii, chiar de mine.(cred că redacția are posibilitatea să le ajusteze, având o mai mare experiență.
    Mai întreb : texte scrise de mână se primesc?…mulți nu au calculator…iar dacă textul are valoare, ar merita să fie publicat.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2024 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania