Revista Luceafărul
  • Caută pe sit


Colecţia revistei

Anul 1

Anul 2

Anul 3

Anul 4

Anul 5

Anul 6

Fondat 2009 • ISSN 2065 - 4200 Anul 11 → 2019
Revista Luceafărul
Revista „LUCEAFĂRUL” este o publicaţie de cultură, educaţie şi atitudini destinată sufletului neamului românesc. Considerăm că omagierea marelui român Mihai Eminescu, fondator al spaţiului cultural românesc modern, este o provocare şi o datorie de onoare a fiecăruia dintre noi, căreia îi putem da curs în nenumărate feluri. Cu credinţă în misiunea noastră, încercăm să contribuim prin această revistă la crearea unor repere culturale autentice şi stabile.

Foarte important! Scrierea cu diacritice

FOARTE IMPORTANT!

In atenţia colaboratorilor noştri!

Deoarece primim la redacţie material propuse pentru publicare fără ca textul scris să respecte cerinţele noastre, suntem nevoiţi a face câteva precizări:

1.Textele pot fi depuse în format electronic /word.doc/ redactate cu diacritice, cu caractere „Times New Roman” mărimea 10, la Redacţia Revistei ”Luceafărul” din Botoşani, str. 1 Decembrie, nr. 25 sau pot fi trimise prin email: redactiarevistei@luceafarul.net. Lucrările nu vor fi publicate fără acceptul expres al autorului. Vă rugăm să revedeţi: http://www.luceafarul.net/revista-luceafarul

2.Imaginile şi reprezentările grafice să fie ataşate în fişiere separate de fişierul text. Acestea trebuie să fie în format /jpeg/ şi să nu depăşească mărimea de 200 KB.

3.Şi pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot ce se publică online se tipăreşte pe suport de hârtie şi/sau magnetic, avem în vedere ca toate materiale care sunt trimise în formate necorespunzătoare, spre regretul nostru, să nu fi acceptate spre publicare.

Notă lămuritoare :
1.http://www.luceafarul.net/revista-luceafarul
2.Textul tipărit fără diacritice se pedepsește, conform Legii nr. 183 din 16 mai 2006, Scrierea cu diacritice, art. 6: (1) „Nerespectarea obligațiilor prevăzute la art. 3-5 constituie contravenție și se sancționează […]”Abonare la articole via email

Introduceți adresa de email pentru a primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 2.577 de abonați

1 comentariu la acestă însemnare

  1. Horga Mihai spune:

    Eu aștept măcar un ex. din revista tipărită …de multă vreme.
    Dar textele care nu respectă regulile ortografice ( lipsa semnelor de punctuație, nefolosirea majusculelor,etc.) se vor respinge?
    Cred că aceasta e principala problemă, nu mărimea literei, word.doc. care nu sunt stăpânite de toți autorii, chiar de mine.(cred că redacția are posibilitatea să le ajusteze, având o mai mare experiență.
    Mai întreb : texte scrise de mână se primesc?…mulți nu au calculator…iar dacă textul are valoare, ar merita să fie publicat.

Lasă un comentariu

Drept de autor © 2009-2020 Revista Luceafărul. Toate drepturile rezervate.
Revista Luceafărul foloseşte cu mândrie platforma de publicare Wordpress.
Server virtual Romania

Statistici T5